Kontakt
Telefon: +48 [zasłonięte]816067, Telefon: +48 [zasłonięte]232691 Email: [zasłonięte]@swojskapiwniczka.pl Właściciel sklepu: Żaneta Wenda "ProWend.com" ul, Młyńska 64 34-100 Wadowice NIP: 551[zasłonięte]234-07 REGON 122[zasłonięte]483 Nr rachunku bankowego Bank Pekao 881[zasłonięte]419711[zasłonięte]01048[zasłonięte]195
|
Zupa Pieczarkowa z suszonych warzyw - Dania Babci Zosi 65g
|
Kompozycja suszu warzywnego, grzybów i makaronu do przygotowania zupy pieczarkowej. Suszenie to tradycyjny i naturalny sposób konserwacji, który zapewnia trwałość, ale i zachowuje walory świeżych warzyw. Dzięki temu Produkty z serii Dania Babci Zosi nie zawierają konserwantów, chemicznych wzmacniaczy smaku ani aromatów. Użyte w zupach warzywa są osobiście uprawiane i suszone w gospodarstwie Pani Zofii na Podkarpaciu. TYLKO NATURALNE SKŁADNIKI - to zasady Pani Zofii które są przestrzegane w przedsiębiorstwie jej córki produkującej zupy z suszu Warzywnego.
RADY BABCI ZOSI: Pieczarkową gotuję dłużej (około 30 minut), żeby pieczarki były bardziej miękkie. Lubię też dodać do tej zupy pół szklanki mleka, a moje wnuki wolą ją z dodatkiem 2 łyżek śmietany.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
1. Zawartość torebek wsyp do 1 litra zimnej wody, zamieszaj i doprowadź do wrzenia
2. Dodaj łyżkę masła lub oliwy (Polecamy również olej Golden Drop), zamieszaj i gotuj przez 20 minut na małym ogniu czasem mieszając.
3. Dopraw do smaku i podawaj.
1 LITR ZUPY PIECZARKOWEJ W 20 MINUT
Waga netto: 65g Skład: makaron z pszenicy durum, kasza manna, pieczarka suszona (17,5%), sól, cebula suszona, `: mleko w proszku odtłuszczone, czosnek suszony, natka pietruszki, lubczyk, pieprz czarny Kraj Pochodzenia: Polska Wartości odżywcze na: 100 g Kalorie: 105kJ/25kcal Tłuszcze: 0,1g Węglowodany: 5,1g Białko: 1,0g Produkt nie zawiera sztucznych barwników i konserwantów: Tak Swojskie (domowe) Przetwory: Tak Zdrowa żywność: Tak
|
|
|