Zrębki do Wędzenia i Grillowania
Urządzenia są fabrycznie nowe i oryginalnie zapakowane.
Opis produktu:
Dzięki nim Twoje potrawy zyskają niepowtarzalny smak, aromat a także złocistobrązowy kolor. Doskonałe do wędzenia ryb, drobiu oraz mięs czerwonych.
Zrębki Do Wędzenia I Grillowania 100% Buk - 750g
Zrębki bukowe. Idealne do wędzenia i grillowania. Dzięki nim Twoje potrawy zyskają niepowtarzalny smak, aromat a także złocisty kolor. Doskonałe do wędzenia ryb, drobiu, jagnięciny oraz cielęciny.
Zrębki Do Wędzenia I Grillowania 70% olcha, 30% Buk - 750g
Zrębki bukowo – olchowe. Idealne do wędzenia i grillowania. Dzięki nim Twoje potrawy zyskają niepowtarzalny smak, aromat a także złocistobrązowy kolor. Doskonałe do wędzenia baraniny, wołowiny i wieprzowiny.
Zrębki Do Wędzenia I Grillowania 100% Jabłoń 450g
Pochodzą z naturalnego drewna jabłoni z terenów ekologicznie czystych. Wolne od związków impregnujących i konserwujących. Nie zawierają frakcji pylących. Charakteryzują się optymalną zawartością wody – poniżej 11%.
Zrębki Do Wędzenia I Grillowania 100% Czereśnia 450g
Pochodzą z naturalnego drewna z terenów ekologicznie czystych. Wolne od związków impregnujących i konserwujących. Nie zawierają frakcji pylących. Charakteryzują się optymalną zawartością wody – poniżej 11%.
Zrębki Do Wędzenia I Grillowania 100% Śliwa - 450g
Pochodzą z naturalnego drewna śliwy z terenów ekologicznie czystych. Wolne od związków impregnujących i konserwujących. Nie zawierają frakcji pylących. Charakteryzują się optymalną zawartością wody – poniżej 11%.
Zrębki Do Wędzenia I Grillowania 100% Grusza 450g
Pochodzą z naturalnego drewna gruszy z terenów ekologicznie czystych. Wolne od związków impregnujących i konserwujących. Nie zawierają frakcji pylących. Charakteryzują się optymalną zawartością wody – poniżej 11%.
SPOSÓB UŻYCIA: Grillowanie: Wokół żarzącego się węgla drzewnego ułożyć dwu centymetrową warstwę zrębków – nie należy umieszczać ich bezpośrednio na palenisku, ponieważ natychmiast ulegną spaleniu. Grill należy przykryć pokrywą bezpośrednio po ułożeniu potraw na ruszcie. Czas grillowania – od 10 do 30 minut ( w zależności od wielkości i rodzaju przyrządzanego mięsa) Wędzenie: W zależności od rodzaju wędzarni jaką dysponujemy umieścić zrębki na tacy przeznaczonej specjalnie do tego celu lub wokół żarzącego się paleniska – nie należy umieszczać ich bezpośrednio na źródle ciepła, ponieważ natychmiast ulegną spaleniu. Dozowanie: 20 - 40 ml / kg mięsa Zrębki należy przechowywać w suchym, chłodnym miejscu.
CENA DOTYCZY 1 OPAKOWANIA ZRĘBKÓW
PO ZAKUPIE PROSIMY OKREŚLIĆ RODZAJ ZRĘBKÓW !!!
ZAWARTOŚĆ OPAKOWANIA
- Zrębki
- Faktura lub paragon
- Gwarancja
|