Kontakt | tel. [zasłonięte]885-81-66
mail: [zasłonięte]@wp.pl |
| | | Wysyłka | Expresowa wysyłka! Listy "niepolecone" wysyłamy na odpowiedzialność kupującego, ponieważ ani sprzedający ani Poczta Polska nie odpowiadają za nie w przypadku zaginięcia. Numer konta bankowego 20 1020 [zasłonięte] 3[zasłonięte]4400002 [zasłonięte] 014621 |
| | | Regulamin | Kupując na naszych aukcjach zgadzasz się na regulamin sklepu dostępny na stronie "O mnie" lub KLIKNIJ TUTAJ.
|
| |
|
| | Zapraszamy do naszego sklepu! KLIKNIJ TUTAJ!
Zrębki do wędzenia GRUSZA
Szukasz innych akcesoriów do wędzenia? KLIKNIJ TUTAJ! Dzięki nim Twoje potrawy zyskają niepowtarzalny smak, aromat a także złocistobrązowy kolor. Doskonałe do wędzenia ryb, drobiu oraz mięs czerwonych. Pochodzą z naturalnego drewna śliwy z terenów ekologicznie czystych. Wolne od związków impregnujących i konserwujących. Nie zawierają frakcji pylących. Charakteryzują się optymalną zawartością wody – poniżej 11%. Cena netto: 5,04 zł Cena brutto: 6,20 zł
Grillowanie: Wokół żarzącego się węgla drzewnego ułożyć dwu centymetrową warstwę zrębków – nie należy umieszczać ich bezpośrednio na palenisku, ponieważ natychmiast ulegną spaleniu. Grill należy przykryć pokrywą bezpośrednio po ułożeniu potraw na ruszcie. Czas grillowania – od 10 do 30 minut ( w zależności od wielkości i rodzaju przyrządzanego mięsa) Wędzenie: W zależności od rodzaju wędzarni jaką dysponujemy umieścić zrębki na tacy przeznaczonej specjalnie do tego celu lub wokół żarzącego się paleniska – nie należy umieszczać ich bezpośrednio na źródle ciepła, ponieważ natychmiast ulegną spaleniu. Dozowanie: 30 ml / kg mięsa
|
| |
|