Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Zioła w kuchni Dobra kuchnia NOWOŚĆ!!!

30-09-2014, 8:35
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 22.90 zł     
Użytkownik KSIAZKI_OFELIA
numer aukcji: 4563817667
Miejscowość Wilkołaz
Wyświetleń: 9   
Koniec: 30-09-2014 08:31:23

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Waga (z opakowaniem): 1.00 [kg]
Okładka: twarda
Rok wydania (xxxx): 2012
Kondycja: bez śladów używania
Język: polski
Forma: poradnik
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Kontakt
E-mail Wyślij wiadomość
Tel.kom. 665 [zasłonięte] 911

O sprzedającym
Moje komentarze
Inne aukcje
Dodaj do ulubionych
Strona "O mnie"

Koszty przesyłki
Przelew 14 PLN
Pobranie 19 PLN
Odbiór osobisty 0 PLN
Priorytet (doplata) 0 PLN

Konta bankowe
Numer 17 1140 [zasłonięte] 2[zasłonięte]0040002 [zasłonięte] 563282
Bank mBank

WYSYŁKA
 
 W przypadku zakupu JEDNEJ książki obowiązuje cena za wysyłkę podana w opisie danej aukcji. 
 
KUPUJĄC KILKA KSIĄŻEK NA NASZYCH AUKCJACH ZA PRZESYŁKĘ PŁACISZ TYLKO RAZ!
 
 Przy zakupie 2 sztuk i powyżej - koszt wysyłki wynosi zawsze:
1) PRZELEW - 14 ZŁ - niezależnie od liczby egzemplarzy.
2) ZA  POBRANIEM  - 19 ZŁ - niezależnie od liczby egzemplarzy.
 
 
 
Zapraszam, więc do obejrzenia pozostałych aukcji. 
 

Po dokonaniu zakupu bardzo proszę o wypełnienie formularza opcji dostawy  lub  e-mail potwierdzający zakup  oraz określenie sposobu zapłaty oraz dostawy książek. 

 

Zdjęcia zamieszczone na aukcjach  są mojego autorstwa i przedstawiają faktyczny stan książek.


Zioła w kuchni
Autor: Michał Mazik

W ciągu ostatnich kilkunastu lat obserwuje się ogromne, wzrastające wciąż zainteresowanie tematyką ziół i przypraw. Coraz większe jest też zainteresowanie zdrową żywnością.  Dzięki prasie, książkom, Internetowi, świadomość kulinarna oraz wiedza dotycząca przyprawiania potraw jest dużo większa aniżeli było to dekady temu. Miłośnicy gotowania nie boją się eksperymentów kulinarnych wprowadzając do swojego menu coraz to nowe smaki z kuchni całego świata.

Poradnik składa się z dwóch części. Pierwsza, ogólna część zawiera historię ziół i przypraw, sposoby ich przechowywania, innowację w kuchni, czyli jadalne kwiaty i interesujące skromnym zdaniem autora przepisy. W drugiej, szczegółowej części zawarto około 70 roślin przyprawowych i leczniczych, wraz z opisem ich pozyskiwania, uprawy, suszenia, wykorzystania w kuchni i prozdrowotnego działania. Ponadto do każdej rośliny jest przyporządkowany przepis z jej użyciem. Ostatnia część czyli ciekawostki mają dodatkowo umilić lekturę.

Liczba stron: 144
Format: 165 x 240

 

ZAPRASZAMY NA POZOSTAŁE AUKCJE!
Kupując kilka sztuk - za przesyłkę płacisz raz!