Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Zimna kuchnia. Przepisy przygotowanie dekorowanie

08-03-2012, 2:14
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 77 zł     
Użytkownik book24
numer aukcji: 2114311629
Miejscowość Warszawa
Zostało sztuk: 3    Wyświetleń: 13   
Koniec: 11-03-2012 23:45:37
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Book24
Book24 - księgarnia internetowa serdecznie wita na swoich aukcjach w serwisie alle. Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą oraz zakupu.
O nas

Kupując u nas masz pewność co do jakości zakupionego towaru, oraz szybkiej przesyłki.
Do każdej transakcji podchodzimy indywidualnie, staramy się, aby nasz klient był w 100% usatysfakcjonowany.

Każdą paczkę starannie pakujemy w tekturowe pudełko lub kopertę bąbelkową, tak aby w stanie nienaruszonym dotarła do odbiorcy.
Zwrot pieniędzy

Dane Kontaktowe

Po wylicytowaniu przedmiotu koniecznie wypełnij formularz dostawy, jeśli masz dodatkowe pytania napisz e-maila.

Book24 - księgarnia internetowa al.Solidarności 117 lok.406
00-140 Warszawa

e-mail: [zasłonięte]@book24.waw.pl
pon-pt: 9-18

Numer konta:
951[zasłonięte]200400[zasłonięte]70234[zasłonięte]730 (mBank)
501[zasłonięte]555811[zasłonięte]45200[zasłonięte]594 (Inteligo)


Zaufanie do Book24 Kurier UPS

Zimna kuchnia. Przepisy przygotowanie dekorowanie
Metz Reinhold Szameitat Hans

Zimna kuchnia. Przepisy przygotowanie dekorowanie
Dodatkowe informacje

  • ISBN:978[zasłonięte][zasłonięte]14193
  • liczba stron: 408
  • Okładka: twarda
  • Wydawnictwo: Rea
  • Wymiary: 225 x 285 mm
  • Rok wydania: 2007
  • Opis

    Zimna kuchnia to obszerna wiedza o sposobach przyrządzania potraw, potocznie zwanych zimnymi daniami oraz o produktach i technikach stosowanych przy ich przygotowaniu. Na 2000 zdjęć przedstawiono, krok po kroku, przygotowywanie, zdobienie i serwowanie atrakcyjnych potraw.
    Zimna kuchnia to najnowszy leksykon dla gastronomów i kucharzy a także amatorów dobrego gotowania. Niezastąpiony doradca dla twórców zimnych bufetów, a jednocześnie obszerna książka kucharska z najbardziej cenionymi przepisami zimnej kuchni.
    Zimna kuchnia prezentuje:
    - obszerne informacje o produktach takich jak: mięsa, drób, dziczyzna, ryby, owoce morza, a także warzywa, owoce, zioła i przyprawy korzenne, oraz wiele innych;
    - tradycyjne i współczesne sposoby przygotowania potraw;
    - narzędzia i nowoczesne sprzęty używane w zimnej kuchni;
    - liczne receptury i przepisy na proste, klasyczne i nowe, awangardowe i wyszukane dania takie jak: amuse-geules, chłodniki, sałatki i sosy, meze oraz antipasti i tapas; fingerfood i sushi; kanapki, zimne przystawki, galaretki i galarety, musy i parfaity, pasztety i terriny, sery, półmiski do zimnego bufetu;
    - zasady planowania, organizacji i logistyki bufetu, ustawiania i dekorowania stołów w zależności od okazji oraz garnirowania i dekoracji półmisków.

    [zasłonięte]@book24.waw.pl - Book24 - księgarnia internetowa