Noże marki SCHULTE-UFER to połączenie ultranowoczesnej technologii oraz wielowiekowej tradycji. Część etapu produkcji noży odbywa się ręcznie, co nadaje każdemu z noży niepowtarzalny charakter.
Idealna ostrość to efekt działania w fazie ostrzenia strumienia wody oraz ręcznego polerowania skórzanym paskiem. Łącząc w sobie najwyższą jakość z nowoczesnym wyglądem, noże SCHULTE-UFER są klasą samą w sobie.
Przygotowanie posiłków z użyciem noży SCHULTE-UFER to wyjątkowa przyjemność i możliwość poczucia się jak Mistrz Kuchni, który z niezwykłą precyzją kroi, tnie, filetuje, obiera, tworząc potrawy zachwycające nawet najbardziej wymagających smakoszy.
NÓŻ SANTOKU 13cm - ma charakterystycznie obniżony czubek oraz szerokie żłobkowane ostrze. Dzięki temu krojenie produktów, takich jak: mięsa, ryby, sery żółte w cienkie plastry jest bardzo łatwe, gdyż produkty nie przywierają do noża.
NÓŻ SANTOKU DUŻY 18cm - wykorzystywany głównie do cięcia mięsa z kością i bez kości, ryb, a także do krojenia w kostkę i rozdrabniania. Jest zachodnią wersją noża japońskiego, która powstała w 1945 roku.
WIECEJ O NOZACH NA STRONIE PRODUCENTA:
http://www.schulte-ufer-kg.de/schulte-ufer/produkte/spezialisten_1/messer-und-zubehoer_1/476/
NA ostatnim zdjeciu zobacz z jakiego grubego kawalka stali jest ten noz zrobiony.to nie jest chinski szmelc.sam tego noża uzywam w kuchni.polecam-na wszelkie pytania odpowiem-pytajcie smialo.koniecznie sprawdz komentarze tych co juz u mnie kupili.
Bezkonkurencyjna cena.Najtaniej na allegro.