|
|
Kontakt
|
|
|
|
Dziękujemy za dotychczasowe zaufanie i zapraszamy do dalszej współpracy. Na naszej stronie możecie Państwo wybrać najwyższej jakości produkty dla gastronomii i przemysłu mięsnego w dowolnych ilościach. Nasza firma prowadzi sprzedaż tylko tych urządzeń, na które ma podpisaną umowę handlową i serwisową.
Regulamin naszych aukcji znajduje się TUTAJ.
|
|
|
|
Przesyłka
|
|
|
|
Koszty wysyłki są zależne od ilości zakupionych towarów.
Dostawy są realizowane za pośrednictwem Poczty Polskiej: Paczka pocztowa ekonomiczna -13,50 zł Przesyłka pobraniowa - 20,00 zł
Odbiór osobisty:
ul. Bobrownicka 24 A Od poniedziałku do piątku w godzinach 8 do 16
Do każdego zamówienia dołączamy paragon fiskalny, a na życzenie fakturę VAT.
|
|
|
|
Informacje
|
|
|
|
Centrum Gastronomii i Przemysłu Mięsnego EVA-TEC ul. Bobrownicka 24 A 61 - 306 Poznań Tel. 61 8 705 368 Fax 61 8 705 471 Zapraszamy na zakupy: pon-pt: 8.00 do 16.00
BZWBK 9 oddz. w Poznaniu konto nr 91 1090 [zasłonięte] 2[zasłonięte]2550005 [zasłonięte] 800090
|
|
|
|
Opis aukcji
POMYSŁ NA PREZENT
ZESTAW 3 NOŻY CERAMICZNYCH ZE STOJAKIEM
długość ostrza 10,5 , 13, 15,5 cm w eleganckim opakowaniu
Noże ceramiczne VictorCeramik to zaawansowana technologia stworzona po to, aby praca w kuchni była łatwiejsza, a jej efekty zdrowsze.
Ostrza noży VictorCeramik są 10-cio krotnie twardsze od stali, o krawędzi która nigdy nie wymaga ostrzenia!
Noże ceramiczne bez problemu kroją najdelikatniejsze warzywa i owoce, poradzą sobie z ciepłym pieczywem.
Lekka waga i wygodna rękojeść noży VictorCeramik niewątpliwie odciąży dłoń podczas pracy w kuchni.
ZALETY NOŻY CERAMICZNYCH:
- nigdy nie wymaga ostrzenia
- jest 10-cio krotnie twardszy od stali
- nie wchodzi w reakcję z substancjami i witaminami zawartymi w krojonych owocach i warzywach - zachowuje wartości odżywcze i smakowe
Produkt nowy i całkowicie BEZPIECZNY - posiada wszelkie wymagane na rynku polskim i europejskim atesty i certyfikaty do kontaktu z żywnością!!!!!!!
Zobacz nasze pozostałe aukcje:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Panelealle
|
|
|
|