Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Zepter- kuchenka indukcyjna nowa okazja zobacz !!!

24-01-2014, 17:39
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Użytkownik Piterek2131
numer aukcji: 3893733085
Miejscowość Bielsk Podlaski
Wyświetleń: 9   
Koniec: 24-01-2014 17:34:59

Dodatkowe informacje:
Marka: Pozostałe
Stan: Nowy
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Mam do zaoferowania PRZENOŚNĄ NOWĄ KUCHENKĘ INDUKCYJNĄ TF-993 FIRMY ZEPTER Przeznaczona do wszystkich naczyń kuchennych z dnem magnetycznym Zalety · Nowoczesna i elegancka · Lekka i przenośna · Żaroodporna i łatwa w pielęgnacji · Prosta w obsłudze · Panel obsługi z sensorem dotykowym · Zakres mocy ;[zasłonięte]100-20 W · Zakres temperatury : 60-240 ºC · Ustawianie czasu : do 2 h · Wskaźnik nagrzanej płyty · Zabezpieczenie przed dziećmi · Oszczędność energii i czasu Wymiary kuchenki: 39,5 x 33,5 x wys. 7,6 cm Pole indukcyjne: 25 x 25 cm Gotowanie na płycie indukcyjnej jest dużo bardziej energooszczędne, ponieważ ciepło powstaje jedynie w miejscu, tylko w naczyniu. WSPANIAŁY PRODUKT GORĄCO POLECAM e: Możliwość: ustawienia mocy pomiędzy 100 W a 1600 W ; ustawienia temperatury pomiędzy 60 stopni C a 240 stopni C. cyfrowy wyświetlacz sygnał dźwiękowy , nowoczesna energodynamiczna obudowa , bardzo energooszczędna/około 80 % mniej zużycia energii/ bezpieczeństwa wyłącznik ZASADA DZIAŁANIA INDUKCJI Ciepło wytwarzane jest na zasadzie indukcji magnetycznej. Po włączeniu powstaje pole magnetyczne, które wprawia w mikro drgania dno naczynia, co prowadzi do wytworzenia ciepła i energii. Proces rozpoczyna się w momencie, gdy na włączonym polu stanie naczynie z ferromagnetycznym dnem/ZEPTER/. Wtedy grzeje się jedynie dno naczynia, a nie musi nagrzewać się cała płyta. Po zdjęciu naczynia płyta pozostaje praktycznie chłodna, ponieważ ciepło powstaje w naczyniu, a nie w płycie ( ciepło tylko od gorącego garnka). Gotowanie na płycie indukcyjnej jest więc dużo bardziej energooszczędne, ponieważ ciepło powstaje jedynie w miejscu, gdzie jest potrzebne. Indukcja - jest najszybsza Płyta indukcyjna błyskawicznie reaguje na zwiększenie lub zmniejszenie mocy palnika. Stopień grzania można regulować tak precyzyjnie, jak w przypadku płyt gazowych. Indukcja - jest najbezpieczniejsza Ciepło powstaje na dnie naczynia, a płyta pozostaje praktycznie chłodna, co sprawia, że niebezpieczeństwo poparzenia jest zredukowane do minimum. Z płytą indukcyjną gotowanie jest więc o wiele bardziej bezpieczne, nawet dla mniej zręcznych i niedoświadczonych amatorów gotowania. Płyty indukcyjne mają funkcję elektronicznego wykrywania obecności naczyń i wyłączają się samodzielnie, jeżeli nie stanie na nich garnek czy patelnia. Można dodatkowo zabezpieczyć je przed przypadkowym włączeniem ich przez dzieci. Płyty wyposażone są także w czasowy wyłącznik bezpieczeństwa - jeśli przez dłuższy czas nie są zmieniane ustawienia, płyta wyłącza się sama. Indukcja - jest najczystsza Płytę indukcyjną łatwo utrzymać w nienagannej czystości. Nic, co na nią przypadkowo spadnie, lub się wyleje, nie przypali się ani nie roztopi, ponieważ płyta jest cały czas chłodna. Wystarczy tylko lekko przetrzeć płytę ściereczką.