Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Zepter Brytfanna

18-05-2014, 15:40
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 1 550 zł     
Użytkownik didi-80
numer aukcji: 4252833257
Miejscowość Niewodnica Kościelna
Wyświetleń: 1   
Koniec: 23-05-2014 15:30:46

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Waga (z opakowaniem): 4.00 [kg]
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Do sprzedania nowa Brytfanna firmy Zepter w oryginalnym opakowaniu.Pojemność 6,0 l. symbol TF-060-30 Naczynia zepter Masterpiece to rewolucyjny system do gotowania wielopoziomowego, bez użycia soli, wody oraz oleju, dzięki czemu potrawy zachowują naturalny aromat, smak, witaminy, a także właściwości odżywcze. Dzięki mniejszej ilości kalorii i tłuszczu zepter pomaga przygotować bardziej pożywne posiłki i przyczynia się do zdrowszego trybu życia. Akutermiczne dno: Najważniejsza część systemu gotowania zepter jest akutermiczne dno umożliwiające gotowanie bez wody i pieczenie bez tłuszczu. Wielowarstwowa budowa i części z lekkiego metalu umożliwiają naczyniom szybkie zgromadzenie i równomierne rozłożenie energii. Ciepło palnika przechodzi szybko z dna do ścianek naczynia nie tracąc swojej mocy i następnie rozchodzi się równomiernie po całym naczyniu. Potrawy nie przywierają do ścianek ani do dna a uchwyty pozostają chłodne w dotyku. Dno również wytrzymuje bardzo wysokie temperatury bez zniekształceń. Pokrywa ze wskaźnikiem termokontroli: Nie musimy już więcej zdejmować pokrywy w celu sprawdzenia, czy potrawy gotują się prawidłowo i równomiernie lub czy są gotowe. Musimy jedynie sprawdzić stan wskaźnika i czas gotowania. Kiedy wskazówka wskaźnika minie początek zielonego pola, oznacza to, że w naczyniu można zacząć gotowanie lub pieczenie. Należy wtedy zmniejszyć ogień. Wielowarstwowa budowa ścianek i dna naczynia umożliwia kontynuowanie procesu gotowania. Wskazówka będzie dalej się poruszać aż do osiągnięcia idealnego punktu gotowania z powodu energii zgromadzonej w dnie naczynia.