| ZDROWE ODŻYWIANIE WEDŁUG RECEPT KLASZTORNYCH
PETRA ALTMANN
Dzięki tej książce poznajemy tajniki kuchni klasztornych. Autorka podaje przepisy na tradycyjne zdrowe i łatwe do przyrządzenia potrawy. Podkreśla, że kuchnia klasztorna, to kuchnia ekologiczna. Opisuje także sens i korzyści płynące z klasztornych zasad odżywiania się i jego całościowy wpływ na ciało, ducha i duszę.
Siostra Felicyta, benedyktynka, proponuje potrawy na każdą porę roku, uwzględniając zmieniające się w ciągu roku zapotrzebowanie energetyczne organizmu człowieka i różnorodne produkty sezonowe.
Ta bogato ilustrowana książka zawiera wiele fachowych porad i sprawdzonych przepisów.
fk zc
Wydawnictwo: Drukarnia i Księgarnia Świętego Wojciecha Liczna stron : 154 Format : 175 x 195 Rok wydania : 2009
Dodatkowe informacje
| Centrum Taniej Książki & CD KRUK (d. w Hali Koszyki) ul. Świętokrzyska 31/33A 00-941 Warszawa
email: [zasłonięte]@onet.pl lub przez opcję "zadaj pytanie sprzedającemu" tel.: 0 22 [zasłonięte] 89, 603 [zasłonięte] 240, 603 [zasłonięte] 695 NIP: 521[zasłonięte]053-46
gg:12[zasłonięte]849
Godziny otwarcia: poniedziałek - piątek / 10-20
|
UWAGA ! Decydując się na zakup - proszę o zapoznanie się z informacjami na stronie O mnie oraz Regulaminem. Życzymy miłej licytacji na naszych aukcjach oraz zadowolenia z zakupionego towaru! Zespół Firmy Księgarskiej KRUK |
|