Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

zdrowa Kuchnia weganki Lidia Szadkowska weganizm

27-06-2012, 8:02
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 22.30 zł      Najwyzsza cena licytacji: 22.30 zł     
Użytkownik beniamind_pl
numer aukcji: 2355694515
Miejscowość Szczecinek
Kupiono sztuk: 5    Licytowało: 4    Wyświetleń: 42   
Koniec: 16-06-2012 22:18:57

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: miękka
Rok wydania (xxxx): 2008
Język: polski
Forma: poradnik
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

beniamind

Celem uzyskania szczegółowych informacji prosimy o kontakt:

mail: [zasłonięte]@gmail.com
tel.: +48 [zasłonięte] 490 174
(nie odpowiadamy na sms-y)
Akceptowane formy zapłaty:

- przedpłata na konto (mBank)
- płatności elektroniczne (PayU)

Dane do wpłaty na konto otrzymasz w mailu od Allegro chwilę po zakupie.
Przesyłki wysyłane są priorytetem (Poczta Polska)

Koszt przesyłki na naszych aukcjach gratis.

UWAGA!!! Zanim, przedstawię korzyści wynikające z zakupu na moich aukcjach,
chcę otwarcie napisać o 4 najsłabszych stronach mojego biznesu,
tak, aby każdy miał jasność wyboru…


W gąszczu aukcji internetowych i różnego rodzaju mniej lub bardziej ciekawych ofert,
coraz trudniej znaleźć rzetelnych sprzedawców.
Gdy przeglądam aukcje i szukam czegoś dla siebie, zawsze mam ogromny niepokój,
bo okazuje się, że wszyscy sprzedawcy robią wszystko „najlepiej”.
U każdego jest „najszybciej” i „najtaniej” i w ogóle wszystko „naj”.
Rzeczywistość najczęściej weryfikuje te wszystkie „naj”,
dlatego nie będę próbował jej naginać i napiszę tylko prawdę…

 

1. Niestety, nie mogę napisać, że jestem automatem, a zatem i mnie przydarzają się błędy.

Mogę za to napisać, że dzięki temu do każdego podchodzę indywidualnie,
a „swoje” błędy zawsze odpowiednio rekompensuję swoim klientom.


 

2. Nie mogę również napisać, że siedzę przy komputerze NON STOP,
a także, że nie zdarzają mi się awarie sprzętu, czy też brak łączności internetowej,
co może czasem spowodować, że nie otrzymają Państwo obiecanych gratisów od razu po wpłacie.

Zapewniam jednak, że obsługa klienta przed, jak i po sprzedaży jest dla tak samo ważna,
a priorytetem są dla mnie jakość i profesjonalizm.
Dlatego nadrobię zaległości natychmiast, gdy tylko będzie to możliwe.


 

3. Nie mogę napisać nawet, że jestem do Państwa dyspozycji 24h/dobę,
gdyż, jak każdy człowiek, potrzebuję odpoczynku.

Dzięki temu, jednak, w czasie, który poświęcam na obsługę sprzedaży,
mogę być wypoczęty, bardziej wydajny i pracować „na pełnych obrotach”.
Dlatego wybierając nasze aukcje zagwarantujecie sobie Państwo
zadowolenie z przebiegu transakcji oraz zakupionych towarów.


 

4. Nie napiszę też, że jestem najlepszym sprzedawcą na Allegro.

Mogę jednak zapewnić, że podchodzę do transakcji bardzo poważnie,
czego dowodem są komentarze, które zbieram od V 2009 roku.

 

Zanim kupisz, możesz jeszcze spróbować znaleźć tańszą ofertę,
a następnie dopiero wrócić i dokonać zakupu.

 

Uwaga na sprzedawców, którzy kombinują z kosztami wysyłki
i zapewniają, że "u nich jest najtaniej".

 

 

 

 

Teraz śmiało mogę przejść do przedstawienia naszej oferty


Na tej aukcji oferujemy...

"Kuchnia weganki" - Lidia Szadkowska

 

Wydawca: "Złote Myśli"
wydanie II - 2008
ISBN [zasłonięte]978-8382-370-7
Książka drukowana
ilość stron: 140
cena katalogowa: 29,90 zł
nasza cena: 22,30 zł
przesyłka gratis


 

 


W jaki sposób możesz łatwo zmienić
tradycyjne potrawy na wegańskie?

Chcesz przejść na weganizm, ale boisz się utraty
swoich ulubionych potraw?

Jest na to sposób...

Pomyśl, jak dobrze byłoby, gdyby istniała książka, która podsunie Ci sposoby na zastąpenie produktów pochodzących od zwierząt, dbając jednocześnie o to, by wegańskie zamienniki były podobne do oryginałów i również smaczne?

Jak się poczujesz, gdy zmieniając swoją dietę na zdrowszą będziesz mieć nie tylko satysfakcję z życia zgodnie z naturą, ale i radość z odkrywania bogactwa możliwości, jakie masz przechodząc na weganizm?

Książka „Kuchnia weganki” jest Twoją przepustką do pasjonującej przygody odkrywania nowych potraw i smaków, która pozwala Ci również przygotowywać substytuty Twoich ulubionych potraw - w wariancie bez mięsa... Dzięki temu wygrywasz potrójnie: zdrowsze odżywianie, nowe smaki i zachowanie pewnego podobieństwa do smaków, które towarzyszą Ci od lat.

"Niechętnie rezygnuje się ze swych ulubionych dań i przyzwyczajeń smakowych. Sama miałam z tym problem, więc starałam się tak przyrządzać potrawy, by smakiem i wyglądem nie odbiegały od tradycyjnych. Na początku wydawało się to trudne, ale… tylko się wydawało." - pisze w swoim ebooku Lidia Aleksandra Szadkowska.

 

Już za chwilę dowiesz się między innymi:

  • Co i jak powinniśmy jadać?
  • Dlaczego mleko i jego przetwory nie służą zdrowiu?
  • O zamiennikach mleka i mięsa
  • Jak skomponować przyprawy służące zdrowiu?
  • Czego możesz użyć zamiast jajka?
  • Jakie stosować zioła przyprawowe?

Poza tym, poznasz sposoby przyrządzania ogromnej ilości wegańskich potraw:

  • Surówki np. z cykorii, selera, włoszczyzny, kalafiora i pomidorów, kapusty pekińskiej, kiszonych ogórków, papryki, a także surówki z roślin dzikich
  • Coś do pieczywa zamiast wędlin, masła i nabiału np. „masło” czosnkowe, pasta z kaszy jaglanej, pasta z ryżu i zielonego groszku, pasztet z kaszy gryczanej, pasztet pieczarkowy, pasta orzechowo-kakaowa, „smalec” wg przepisu Grażyny, majonez z ryżu, pasta - „serek topiony”
  • Zupy np. kartoflanka, zalewajka, biały barszcz, czerwony barszcz, krupnik, kapuśniak z kiszonej kapusty, zupa z kiszonych ogórków, zupa jarzynowa, rosół jarski, grochówka, zupa cebulowa
  • Drugie dania np. gołąbki, bigos jarski lub z kostką sojową, fasolka „po bretońsku”, ciasto naleśnikowe, krokiety, pierogi, kasza jaglana z brokułami
  • Sosy np. do spaghetti, pomidorowy, z grzybów, jarzynowy, dyniowo-pomidorowy, cebulowy
  • Dodatki do ziemniaków, kasz i makaronów np. gulasz z cukinii lub kabaczka, por do drugiego dania, marchewka z groszkiem, kotleciki jarskie, leczo, szaszłyki, szparagi „z wody”
  • Dania specjalne np. „ryba” po grecku, bukiet jarzynowo-owocowy, melon z owocami w majonezie, kisiel chlebowy, bakłażan z pieczarkami
  • Wegańskie ciasta i desery np. makowiec, ciasto pomarańczowe, szarlotka, ciasto pieczone na patyku, ciasteczka słone, lody
  • Napoje np. kwas buraczany jako napój, mleko orzechowe, mleko z konopi, napoje owocowo-orzechowe

Wszystkie te dania sporządzane są bez jakichkolwiek dodatków produktów zwierzęcych.

 

MOŻESZ wybrać weganizm!

Nie musimy poddawać się ogólnemu schematowi życia.
Tylko od nas zależy, jak się odżywiamy.
Mamy możliwość korzystania z takich produktów,
które nam służą i nie zatruwają powoli naszego organizmu.
A zmieniając sposób żywienia nie ryzykujemy ani głodem, ani własnym zdrowiem.
Przeciwnie.
Nie musimy również skazywać na śmierć żadnego zwierzęcia,
by nie być głodnym ani ilościowo, ani też jakościowo.

Skorzystaj teraz z prostego formularza,
by zainwestować w książkę "Kuchnia Weganki" i zacząć zdrowiej się odżywiać:

 

 

Zdecyduj i wprowadź Nową Jakość
do swojego życia

 
 

 


  • Refleksja nad wegetarianizmem
  • Nasze zdrowie to poszanowanie natury i życia zwierząt
  • Gdy postanowiłam odżywiać się zgodnie z naturą
  • Co i jak powinniśmy jadać?
  • Ogólne zalecenia dr Bernarda Jensena
  • „Artretyzm, reumatyzm, osteoporoza”
  • O surówkach
  • Surówki i dania z dzikich roślin
  • Potrawy gotowane
  • Dlaczego mleko i jego przetwory nie służą zdrowiu?
  • A mięso? Czy służy zdrowiu?
  • O zamiennikach mleka i mięsa
  • Niebezpieczne przyprawy
  • Jak skomponować przyprawy służące zdrowiu?
  • Jakie stosować zioła przyprawowe?
  • Przechowywanie warzyw
  • Kiszenie barszczu białego i warzyw
  • Koncentrat pomidorowy
  • Kiszone buraki
  • Przepisy wege kuchni
  • Gomasio
  • Spirygne
  • Surówki
  • Zdrowotna surówka
  • Marchewka z jabłkiem
  • Marchewka z chrzanem
  • Surówka z cykorii
  • Surówka z selera
  • Surówka z włoszczyzny
  • Surówka z kalafiora i pomidorów
  • Surówka z kapusty pekińskiej
  • Surówka z kiszonych ogórków
  • Surówka z papryki
  • Surówka z kiszonej kapusty
  • Surówka z dyni
  • Coś do pieczywa zamiast wędlin, masła i nabiału
  • Zamiast masła
  • „Masło” czosnkowe
  • Pasta z drożdży
  • Pasta z kaszy jaglanej
  • Pasta z ryżu i zielonego groszku
  • Pasztety jarskie (bez pieczenia w piekarniku)
  • Pasztet z kaszy gryczanej
  • Pasztet pieczarkowy
  • Powidła śliwkowe
  • Pasta orzechowo-kakaowa
  • „Smalec” wg przepisu Grażyny:
  • Masło orzechowe, sezamowe, słonecznikowe
  • Pasta ze skiełkowanego słonecznika
  • Majonez z ryżu
  • Pasta - „serek topiony”
  • Zupy
  • Zasmażki
  • Kartoflanka
  • Zalewajka
  • Biały barszcz
  • Czerwony barszcz
  • Czerwony barszcz z kiszonych buraczków
  • Barszcz z buraków zalewany żurem
  • Krupnik
  • Kapuśniak z kiszonej kapusty
  • Kapuśniak z białej lub czerwonej kapusty
  • Zupa z kiszonych ogórków
  • Barszczyk ukraiński
  • Zupa jarzynowa
  • Zupy jarzynowe „tematyczne”
  • Rosół jarski
  • Boczniak na gęsto /niby-flaczki/
  • Zupa pomidorowa czysta
  • Zupa pomidorowa z ryżem
  • Botwina
  • Zupa z suszonego zielonego groszku
  • Grochówka
  • Zupa fasolowa
  • Zupa z cieciorki
  • Zupa z soczewicy
  • Zupa szczawiowa
  • Zupa z ziemniakami i makaronem
  • Barszcz „wołyński”
  • Zupa cebulowa
  • Zupa orzechowa
  • Dania drugie
  • Kapusta z grochem
  • Gołąbki
  • Bigos jarski
  • Bigos jarski lub z kostką sojową
  • Fasolka „po bretońsku”
  • Ciasto naleśnikowe
  • Krokiety
  • Pierogi
  • Ciasto na pierogi
  • Farsze do krokietów i pierogów
  • Kasza jaglana z brokułami
  • Sosy
  • Sos do spaghetti
  • Sos pomidorowy
  • Sos z grzybów (pieczarek, boczniaków, leśnych)
  • Sos z suszonych grzybów
  • Sos jarzynowy
  • Sos cebulowy
  • Sos dyniowo-pomidorowy
  • Dodatki do ziemniaków, kasz i makaronów
  • Gulasz z cukinii lub kabaczka
  • Gulasz z kostki sojowej lub granulatu i warzyw
  • Kabaczek lub cukinia zamiast kotleta
  • Por do drugiego dania
  • Duszone warzywa do drugiego dania
  • Marchewka z groszkiem
  • Kapusta „Parzybroda” jako potrawa jednodaniowa
  • Łazanki - jako samodzielna potrawa
  • Kotleciki jarskie
  • Kotleciki z kaszy jęczmiennej
  • Warzywa lub pieczarki w cieście
  • Ryż z warzywami – danie samodzielne
  • „Bukiet z jarzyn”
  • Dynia, brukiew lub kalarepa oprószona mąką
  • Leczo
  • Dynia w sosie pomidorowym
  • Kalarepa
  • Szaszłyki
  • Kapusta włoska lub biała „z wody”
  • Szparagi „z wody”
  • Pieczarki, boczniaki lub grzyby leśne
  • Dania specjalne
  • „Ryba” po grecku
  • Bukiet jarzynowo-owocowy
  • Koreczki
  • Sałatka z ryżu
  • Sałatka jarzynowa polska
  • Melon z owocami w majonezie
  • Kisiel chlebowy
  • Żmudzka sałatka z marchwi
  • Bakłażan z pieczarkami
  • Wegańskie ciasta
  • Wywar z buraka cukrowego
  • Wywar z lukrecji
  • Makowiec
  • Ciasto pomarańczowe
  • Szarlotka
  • Szybki jabłecznik
  • Ciasto pieczone na patyku
  • Snak amarantusowy z orzechami
  • Keks z kaszy jaglanej
  • Ciasto owocowe lub z orzechami
  • Ciasto drożdżowe
  • Kulki z płatków owsianych
  • „Piernik” z marchwi
  • Ciasteczka słone
  • Lody
  • Truskawkowo–banananowe
  • „Melba”
  • Lody z bananów i kiwi
  • Lody winogronowo-bananowe
  • Napoje
  • Kwas buraczany jako napój
  • Mleko orzechowe
  • Mleko z konopi
  • Napoje owocowo-orzechowe
  • Zamiast jajka
  • Bibliografia
Celem uzyskania szczegółowych informacji prosimy o kontakt:

mail.: beniamind.pl.2[zasłonięte]@gmail.com
tel.: +48 [zasłonięte] 490 174
(nie odpowiadamy na sms-y)
Akceptowane formy zapłaty:

- przedpłata na konto (mBank)
- płatności elektroniczne (PayU)

Dane do wpłaty na konto otrzymasz w mailu od Allegro chwilę po zakupie.
Przesyłki wysyłane są priorytetem (Poczta Polska)

Koszt przesyłki na naszych aukcjach gratis.