Regulamin zwrotów i wysyłek | Naszym priorytetem jest jak najszybsze i bezpieczne dostarczenie do Ciebie towaru. Koszty przesyłki zależą od wybranej formy płatności. Jeżeli zamawiasz więcej niż dwie pozycje i chcesz otrzymać je w jednej paczce, powiadom nas. Takie wysyłki obowiązuje dopłata 1 złoty za każdą dodatkową pozycję (powyżej dwóch książek). Oferujemy 10 dniową gwarancję zwrotu pieniędzy: - Jeżeli uznasz, że z jakiegokolwiek powodu otrzymany towar nie spełnia Twoich oczekiwań, a nie został uszkodzony, napisz o tym do nas i odeślij przesyłkę w ciągu 10 dni od daty odebrania na nasz adres: Mediatorplus, ul. Gierczak 32 sp 134, 70-821 Szczecin. Nie oferujemy możliwości odbioru osobistego! Tylko wysyłka!!! Wysyłamy tylko na aktualny adres podany w danych na Allegro ("Dane do wysyłki" ). Nie odpowiadamy na próby ustalania adresu wysyłki innego niż podany w danych na Allegro i nie wysyłamy na adresy podawane w inny sposób! Prosimy o uaktualnienie przed zakupem swoich danych na Allegro! | | | | Zastosowanie wybranych drobnoustrojów w biotechnologii żywności | Wydawca: SGGW Wydawnictwo Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie Autorzy: zbiorowa praca ISBN: 978[zasłonięte][zasłonięte]58342 SKU: Seria: Wydanie: 1 Stron: 350 Język: Oprawa: miękka Tom: Kod: SGGW-0811 | | | Niniejszy podręcznik jest przeznaczony, przede wszystkim, dla studentów specjalizujących się w zakresie biotechnologii i mikrobiologii żywności na kierunkach takich, jak: technologia żywności i żywienie człowieka, bezpieczeństwo żywności, biotechnologia oraz kierunkach pokrewnych. Jednocześnie kierujemy go do biotechnologów i technologów żywności już pracujących w zawodzie.Książka powstała w wyniku naszej wieloletniej pracy dydaktycznej ze studentami Wydziału Nauk o Żywności Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie. Zagadnienia w nim omówione stanowią tematykę wykładów oraz ćwiczeń realizowanych w ramach zajęć z obszaru biotechnologicznego wykorzystania drobnoustrojów. Dlatego też w podręczniku skoncentrowano się głównie na czynnikach sprzyjających stosowaniu drobnoustrojów w procesach biotechnologicznych. Omówiono metody hodowli i stabilizacji cech drobnoustrojów oraz izolacji i charakterystyki wewnątrzkomórkowych składników. Biorąc pod uwagę, że do pełnego wykorzystania właściwości drobnoustrojów niezbędna jest znajomość fizjologii szczepów drobnoustrojów przemysłowych oraz mechanizmów regulujących przemiany zachodzące we wnętrzu komórki, najwięcej uwagi poświęcono przedstawieniu tych zagadnień. Ponadto zwrócono uwagę na metody identyfikacji, różnicowania oraz doskonaleniu szczepów przemysłowych.W poszczególnych rozdziałach zamieszczono także opis zadań doświadczalnych wraz z przedstawieniem niezbędnego materiału biologicznego i sprzętu laboratoryjnego, umożliwiających przeprowadzenie zajęć dydaktycznych. Omówiono także metodykę oznaczeń analitycznych stosowanych w kontroli przebiegu procesów biotechnologicznych.Podręcznik akademicki pt. "Zastosowanie wybranych drobnoustrojów w biotechnologii żywności" został opracowany na podstawie wielu materiałów naukowych, które dla ogółu studentów są trudno dostępne lub całkowicie niedostępne.Autorzy mają nadzieję, że będzie on przydatny dla osób zajmujących się wykorzystaniem drobnoustrojów w praktyce przemysłowej.Autorzy | | | | Formy dostawy | List ekonomiczny 6.00 zł List priorytetowy 7.00 zł List polecony ekonomiczny 8.00 zł List polecony priorytetowy 11.00 zł Poczta Polska pobranie 18.00 zł E-PRZESYŁKA przedpłata 10.00 zł E-PRZESYŁKA pobranie 14.50 zł Dopłata za zamówienia łączone (powyżej dwóch książek w jednej paczce): + 1.00 zł za każdą dodatkową książkę Przesyłka GRATIS od kwoty zamówienia 300.00 zł (niezależnie od ilości) | | |