Opis przedmiotu
Zasady żywienia. Podręcznik dla zawodu kucharz małej gastronomii w zasadniczej szkole zawodowej
Autor/autorzy: - Superczyńska Ewa, Żylińska-Kaczmarek Melania
Oprawa: Miękka Format: 19.0x25.0cm Ilość stron: 168 Rok wydania: 2010 ISBN: 83-7141-596-6 EAN: 978[zasłonięte][zasłonięte]14159 Indeks: 406[zasłonięte]01059KS
Opis: Podręcznik jest przeznaczony dla zawodu kucharz małej gastronomii w zasadniczej szkole zawodowej. Zawiera podstawowe treści propagujące zdrowy styl życia, ujęte w kilku działach: znaczenie i zakres nauki o żywieniu; składniki odżywcze i ich rola w organizmie człowieka; gospodarka wodna organizmu; normy żywienia i wyżywienia; planowanie wyżywienia; żywienie człowieka chorego; zwyczaje żywieniowe w Polsce i na świecie; najnowsze osiągnięcia w dziedzinie żywności i żywienia. Treści podręcznika obejmują zagadnienia zawarte w podstawie programowej dla tego zawodu.
| Płatność Numer konta:74 1020 [zasłonięte] 5[zasłonięte]356[zasłonięte] 0050 3888(Powszechna Kasa Oszczędności Bank Polski S.A.) Wysyłka Towar wysyłamy zaraz po zaksięgowaniu wpłaty na naszym koncie Kontakt e mail: allegro_[zasłonięte]@poczta.internetdsl.pl MASZ PYTANIA DZWOŃ 84 [zasłonięte] 57 Godziny otwarcia: pon. - pt. 9.00 - 17.00 sob. 9.00 - 14.00 Sprzedawca: Spółka Handlowo Usługowa "ECU" Spółka z.o.o Adres: ul. Zamenhofa 9 22 - 400 Zamość |