Opis przedmiotu
Zasady żywienia. Podręcznik dla zawodu kucharz małej gastronomii w zasadniczej szkole zawodowej
Autor/autorzy:
- Superczyńska Ewa, Żylińska-Kaczmarek Melania
REA
Oprawa: Miękka
Format: 19.0x25.0cm
Ilość stron: 168
Rok wydania: 2010
ISBN: 83-7141-596-6
EAN: 978[zasłonięte][zasłonięte]14159
Indeks: 406[zasłonięte]01059KS
Opis:
Podręcznik jest przeznaczony dla zawodu kucharz małej gastronomii w zasadniczej szkole zawodowej. Zawiera podstawowe treści propagujące zdrowy styl życia, ujęte w kilku działach: znaczenie i zakres nauki o żywieniu; składniki odżywcze i ich rola w organizmie człowieka; gospodarka wodna organizmu; normy żywienia i wyżywienia; planowanie wyżywienia; żywienie człowieka chorego; zwyczaje żywieniowe w Polsce i na świecie; najnowsze osiągnięcia w dziedzinie żywności i żywienia. Treści podręcznika obejmują zagadnienia zawarte w podstawie programowej dla tego zawodu.
|
Płatność
Numer konta:74 1020 [zasłonięte] 5[zasłonięte]3560002 [zasłonięte] 005088(Powszechna Kasa Oszczędności Bank Polski S.A.)
Wysyłka
Towar wysyłamy zaraz po zaksięgowaniu wpłaty na naszym koncie
Kontakt
e mail: allegro_[zasłonięte]@poczta.internetdsl.pl
MASZ PYTANIA DZWOŃ
84 [zasłonięte] 57
Godziny otwarcia:
pon. - pt. 9.00 - 17.00
sob. 9.00 - 14.00
Sprzedawca:
Spółka Handlowo Usługowa "ECU" Spółka z.o.o
Adres: ul. Zamenhofa 9
22 - 400 Zamość
|