Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie.
OK
Polityka Prywatności
Zaakceptuj i zamknij X
DARMOWE ARCHIWUM ALLE
Strona startowa
Kategorie
Kontakt
Szukaj
:
Archiwum Alle
>
Książki i Komiksy
>
Podręczniki do szkół podst. i średnich
>
Szkoła ponadgimnazjalna
>
Przedmioty zawodowe
Zasady żywienia + Usługi gastronomiczne WSIP 2013
01-02-2014, 17:33
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz:
71
zł
Użytkownik
dyktanda-zbiory
numer aukcji:
3850768470
Miejscowość
Tychy
Wyświetleń:
4
Koniec:
01-02-2014 17:22:06
Dodatkowe informacje:
Rodzaj:
tradycyjny podręcznik
Stan:
Nowy
Okładka:
miękka
Klasa:
1, 2, 3, 4
Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie.
Zasady żywienia. Planowanie i ocena.
Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych
autor:
Hanna Kunachowicz, Irena Nadolna, Beata Przygoda, Beata Sińska, Halina Turlejska
ISBN:
978
[zasłonięte]
[zasłonięte]
21348
OPRAWA:
broszurowa
WYDAWNICTWO:
WSIP
ROK WYDANIA:
2013
Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 1 kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocena żywienia). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do komponowania diety w zależności od potrzeb różnych grup ludności, zasad planowania wyżywienia i organizacji żywienia z uwzględnieniem żywienia dietetycznego w świetle nowego systemu dietetycznego. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami, ćwiczeniami i kolorowymi ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.
Usługi gastronomiczne.
Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych.
autor:
Anna Kmiołek
ISBN:
978
[zasłonięte]
[zasłonięte]
21359
OPRAWA:
broszurowa
WYDAWNICTWO:
WSIP
LICZBA STRON OBJETOSC:
168
ROK WYDANIA:
2013
Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 3 kwalifikacji T.15 (Planowanie i wykonywanie usług gastronomicznych). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do przygotowania oferty usług gastronomicznych i zaplanowania działań związanych z ich promocją, kalkulacji kosztów, prowadzenia sprzedaży, doboru metod i technik obsługi oraz przygotowania miejsca wykonania usługi, doboru oraz właściwego użytkowania urządzeń i sprzętu do wykonywania usług gastronomicznych. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami i ćwiczeniami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.