Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Zasady żywienia + Usługi gastronomiczne WSIP 2013

01-02-2014, 17:33
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 71 zł     
Użytkownik dyktanda-zbiory
numer aukcji: 3850768470
Miejscowość Tychy
Wyświetleń: 4   
Koniec: 01-02-2014 17:22:06

Dodatkowe informacje:
Rodzaj: tradycyjny podręcznik
Stan: Nowy
Okładka: miękka
Klasa: 1, 2, 3, 4
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha


 

Zasady żywienia. Planowanie i ocena.

Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych

autor: Hanna Kunachowicz, Irena Nadolna, Beata Przygoda, Beata Sińska, Halina Turlejska

 

 

ISBN: 978[zasłonięte][zasłonięte]21348
OPRAWA: broszurowa
WYDAWNICTWO: WSIP
ROK WYDANIA: 2013

Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 1 kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocena żywienia). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do komponowania diety w zależności od potrzeb różnych grup ludności, zasad planowania wyżywienia i organizacji żywienia z uwzględnieniem żywienia dietetycznego w świetle nowego systemu dietetycznego. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami, ćwiczeniami i kolorowymi ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.

Usługi gastronomiczne.

Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych.

autor: Anna Kmiołek
ISBN: 978[zasłonięte][zasłonięte]21359
OPRAWA: broszurowa
WYDAWNICTWO: WSIP
LICZBA STRON OBJETOSC: 168
ROK WYDANIA: 2013
Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 3 kwalifikacji T.15 (Planowanie i wykonywanie usług gastronomicznych). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do przygotowania oferty usług gastronomicznych i zaplanowania działań związanych z ich promocją, kalkulacji kosztów, prowadzenia sprzedaży, doboru metod i technik obsługi oraz przygotowania miejsca wykonania usługi, doboru oraz właściwego użytkowania urządzeń i sprzętu do wykonywania usług gastronomicznych. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami i ćwiczeniami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.