Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Zasady żywienia Podręcznik dla zawodu kucharz REA

09-02-2014, 3:06
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 32.50 zł     
Użytkownik Kornelpuma
numer aukcji: 3871714685
Miejscowość Słupsk
Zostało sztuk: 100    Wyświetleń: 1   
Koniec: 09-02-2014 03:15:43

Dodatkowe informacje:
Rodzaj: tradycyjny podręcznik
Stan: Nowy
Waga (z opakowaniem): 0.35 [kg]
Okładka: miękka
Rok wydania (xxxx): 2013
Klasa: 1, 2, 3, 4
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha


Księgarnia "Pod Sową" ...książki z głową!

Sprzedający:
Księgarnia "Pod Sową"
...książki z głową!
pl. Wyszyńskiego 5
76-100 Sławno
NIP 839[zasłonięte]000-90
Regon 770[zasłonięte]539

Strona "o mnie"
Inne nasze aukcje
Nasze Komentarze


Kontakt:

Zadaj pytanie sprzedającemu


e-mail: [zasłonięte]@10g.pl

Telefon: 539-[zasłonięte]-013


Regulamin aukcji:
1) Przy wyborze
przedpłaty na konto
proszę o wpłatę kwoty zakupu wraz z wybranymi kosztami przesyłki na nasze konto bankowe.

2) Przy wyborze
płatności przy odbiorze
proszę o informację e-mailową o rodzaju przesyłki pobraniowej.


Przesyłka:


Pocztowa lub kurierska

Przy zakupie kliku przedmiotów proszę o kontakt w celu ustalenia kosztów przesyłki!

Nie odpowiadamy za opóźnienia przewoźnika.

Przygotowanie towaru do wysyłki trwa od 1 do 2 dni roboczych, sporadycznie może się wydłużyć do 5 dni roboczych.

Wysyłka zabezpieczona w kopercie ochronnej.

Okładki na podręczniki:

Jeśli poszukujesz okładek, specjalnie dopasowanych do Twoich podręczników, kliknij tutaj.

Opis oferowanego przedmiotu:


Zasady żywienia. Podręcznik dla zawodu kucharz małej gastronomii w zasadniczej szkole zawodowej
Autor/autorzy:

    Ewa Superczyńska
    Melania Żylińska-Kaczmarek

Ilustracje: Plakiewicz Joanna
Rea
Oprawa: Miękka
Format: 19.0x25.0cm
Ilość stron: 168
Rok wydania: 2009
ISBN: 83-7141-596-6
EAN: 978[zasłonięte][zasłonięte]14159
Numer MEN: 10/2004

    Opis

Podręcznik jest przeznaczony dla zawodu kucharz małej gastronomii w zasadniczej szkole zawodowej. Zawiera podstawowe treści propagujące zdrowy styl życia, ujęte w kilku działach: znaczenie i zakres nauki o żywieniu; składniki odżywcze i ich rola w organizmie człowieka; gospodarka wodna organizmu; normy żywienia i wyżywienia; planowanie wyżywienia; żywienie człowieka chorego; zwyczaje żywieniowe w Polsce i na świecie; najnowsze osiągnięcia w dziedzinie żywności i żywienia. Treści podręcznika obejmują zagadnienia zawarte w podstawie programowej dla tego zawodu.


Zasady żywienia Podręcznik dla zawodu kucharz REA

 
Zdjęcie przedstawia oferowany produkt.

Uwaga!

Towary oferowane na naszych aukcjach posiadamy w stałej sprzedaży, jednakże może wystąpić ich chwilowy brak, co może wydłużyć realizację zamówienia.

W celu upewnienia się, że oferowana na aukcji pozycja jest dostępna od ręki i możliwa jest jej szybka wysyłka prosimy kontakt.