Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Zasady żywienia Planowanie i ocena Podręcznik do n

31-01-2014, 1:43
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 31.57 zł     
Użytkownik Darjan19
numer aukcji: 3891803956
Miejscowość józefów
Zostało sztuk: 2    Wyświetleń: 2   
Koniec: 31-01-2014 01:49:06

Dodatkowe informacje:
Rodzaj: tradycyjny podręcznik
Stan: Nowy
Okładka: miękka
Rok wydania (xxxx): 2013
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Zasady żywienia Planowanie i ocena Podręcznik do nauki zawodu
Cena: 31.57

Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 1 kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocena żywienia). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do komponowania diety w zależności od potrzeb różnych grup ludności, zasad planowania wyżywienia i organizacji żywienia z uwzględnieniem żywienia dietetycznego w świetle nowego systemu dietetycznego. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami, ćwiczeniami i kolorowymi ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.

Prosimy o zapoznanie się ze stroną o mnie. Złożenie zamówienia oznacza akceptację zawartego w niej regulaminu.

Płatności można dokonywać przelewem na nasz rachunek bankowy:

Mbank: 38 1140 [zasłonięte] 2[zasłonięte]0040002 [zasłonięte] 310433

Lub poprzez PayU

W tytule przelewu proszę podać Nick na Allegro i numer aukcji

Paczkomaty InPost: 9,45 PLN

Kurier K-Ex:

do 1 kg: 13,99 PLN

do 30 kg 14,99 PLN

Za pobraniem: do ceny wysyłki należy doliczyć 1 PLN.

Poczta Polska:

Przesyłka ekspresowa: 11,99 PLN

Za pobraniem: 14,99 PLN

Odbiór osobisty: 0 PLN

Zamówienia powyżej 300 PLN: dostawa gratis.

Zamówienia z zaksięgowaną wpłatą lub z wybrana opcją ' za pobraniem' realizowane są w ciagu 24h.

RedCart - oprogramowanie sklepu internetowego