|
|
Księgarnia
PIM, Tychy, ul. Jana Pawła II 24
tel. 501 [zasłonięte] 370
Księgarnia
stacjonarna: 519 [zasłonięte] 288
504 029
187 [zasłonięte]@tlen.pl |
|
|
|
Książki wysyłamy listem poleconym lub paczką w ciągu 1-3
dni roboczych po otrzymaniu wpłaty na konto.
Na prośbę kupującego wystawiamy fakturę
VAT.
W tytule
przelewu proszę podać Nick z Allegro lub numer aukcji.
Odbiór osobisty:
Księgarnia PIM,
Tychy
ul. Jana Pawła II 24
pon-pt 10-19; sob
10-16.
tel. 519 [zasłonięte] 288
Przy odbiorze osobistym
proszę o kontakt z księgarnią w godzinach pracy księgarni.
|
|
|
|
Wpłata na konto
Pobranie
|
|
|
|
Bez względu na ilość zakupionych książek koszt przesyłki
doliczamy tylko raz i wynosi on maksymalnie 10 zł. |
| |
Zarządzanie jakością żywności Systemy, koncepcje,
instrumenty Wiśniewska Małgorzata, Malinowska Ewa
Wydawnictwo: DIFIN ISBN:
[zasłonięte]978-8341-504-8 Ilość stron: 390 Oprawa:
Miękka Wydanie: 2011 r. Opis: Książka
poświęcona jest jakości, w tym bezpieczeństwu żywności, z punktu
widzenia problematyki zarządzania jakością w przedsiębiorstwie
przemysłu spożywczego. Oprócz podstaw teoretycznych zawiera wiele
przykładów praktycznych, bazujących na koncepcjach, metodach i
narzędziach, których wykorzystanie pozwala na osiągnięcie,
utrzymanie, a następnie skuteczne doskonalenie wymaganego poziomu
jakości i poprawę konkurencyjności danego przedsiębiorstwa. Książka
ma charakter podręcznika akademickiego i jest przede wszystkim
przeznaczona dla studentów, doktorantów kierunków zarządzania,
towaroznawstwa, technologii przemysłu spożywczego i innych kierunków
pokrewnych. Może być także stosowana przez szerokie grono menedżerów
do spraw jakości, specjalistów i praktyków, przedstawicieli
przemysłu spożywczego.
|
|