Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

ZAPARZAC PRASA DO KAWY ZIÓŁ HERBATY MR 1665 IKO

23-01-2015, 15:38
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 25 zł     
Użytkownik IKOAGD
numer aukcji: 4929886674
Miejscowość Krosno
Wyświetleń: 11   
Koniec: 23-01-2015 15:25:11

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Waga (z opakowaniem): 1.00 [kg]
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Firma Handlowa "IKO"
J.Graboś, L.Graboś, A.Stefanik Sp.J.
38-400 Krosno, ul. Podkarpacka 2
KONTAKT
FIRMA HANDLOWA IKO
J. GRABOŚ, L. GRABOŚ,
A. STEFANIK SP.J.
Podkarpacka 2
38-400 Krosno
Polska


kontakt w sprawie aukcji
Łukasz Grabos 604 [zasłonięte] 989
PŁATNOŚCI
Przelew bankowy
27 2030 [zasłonięte] 0[zasłonięte]0451000 [zasłonięte] 002510

PayU

WYSYŁKA
Nasze przesyłki dostarcza



Towar wysylamy zaraz po zaksiegowaniu wplaty

Przesyklki wysyłane są kurierem codziennie do godziny 16

Paczka dociera do klienta nie pozniej niz 48h
ODBIÓR OSOBISTY
Możliwość odbioru osobistego w naszej hurtowni tylko po wcześniejszym uzgodnieniu!
REGULAMIN
!!UWAGA!!
Przed zakupami prosimy o zapoznanie się z
REGULAMINEM NASZEJ FIRMY
aby nasza wspolpraca byla jasna

Cenisz delikatny smak kawy? Przeszkadzają Tobie fusy w kawie? Mamy na to receptę, jest to: Maestro ZAPARZACZ PRASA DO KAWY, ZIÓŁ HERBATY 800 ml MR-1665-800 Obudowa wykonana z tworzywa odpornego na temperaturę Wkład wykonany ze szkła odpornego na wysokie temperatury Prasa zakończona specjalnie wyprofilowanym dzióbkiem ułatwiającym nalewanie naparu Specjalny filtr oddzielający fusy od naparu, przygotowana w kawa nie zawiera ani grama fusów Pojemność 800 ml Kolory: czerwony, pomarańczowy i zielony Jak używać Francuskiej prasy do kawy: 1. Należy przygotować gorącą wodę w ilości, która pozwoli zaparzyć odpowiednią ilość kawy. Woda nie może wrzeć. Powinna mieć około 95' Celsjusza czyli po zagotowaniu należy odczekać około 4 minut. 2. Dodać do prasy zmieloną kawę. W prasie należy używać kawy grubo mielonej, delikatnie jaśniejszej, wtedy otrzymamy kawę o najlepszych walorach smakowych. Ilość kawy to już zależy od naszego gustu, zaleca się zaparzyć około 2 łyżeczek kawy na 100 ml. 3. Wlej do prasy gorąca wodę w ilości, która pozwoli zaparzyć odpowiednią liczbę filiżanek kawy. 4. Umieść górną część prasy w jej wnętrzu, tak aby nie dotykać kawy, wtedy ciepło wody nie będzie uciekało. 5. Należy odczekać 3 - 4 minut. 6. Dociskaj powoli tłoczek do środka, aby oddzielić kawę od fusów. 7. Po oddzieleniu można przelać już zaparzona i oddzieloną od fusów kawę i delektować się jej delikatnością i pełnią smaku i aromatu
Gwarancja 2 lata.