Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

zagadnienia z technologii żywności pochodzenia roś

20-03-2015, 10:10
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 40 zł     
Użytkownik super-fryzjer
numer aukcji: 5103910580
Miejscowość szybka wysyłka
Wyświetleń: 2   
Koniec: 20-03-2015 09:50:00

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: miękka
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

zagadnienia z technologii żywności pochodzenia roś


 

Wybrane zagadnienia z technologii żywności pochodzenia roślinnego

Mitek Marta (red.), Leszczyński Krzysztof (red.)

wydawnictwo: Wydawnictwo SGGW
rok wydania: 2014
wydanie: I
oprawa miękka
stron: 348
format: B-5
EAN: 978[zasłonięte][zasłonięte]58357
ISBN:[zasłonięte]978-8383-576-2

 

 

 

kupujesz wypełnij - formularz płacę

niezależnie od formy płatności

 

 

DANE DO PRZELEWU:
P.P.H.U Najbar Mirosław
ul.Batorego 24
43-100 Tychy
ING BANK ŚLĄSKI
92 1050 [zasłonięte] 1[zasłonięte]3990023 [zasłonięte] 247368


TEL     32 [zasłonięte] 93         32 [zasłonięte] 72