Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Zadania egzamin zawodowy - technik gastronomii

20-01-2012, 0:10
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 24 zł     
Użytkownik agroswiat_pl
numer aukcji: 2038713577
Miejscowość Warszawa
Wyświetleń: 6   
Koniec: 15-01-2012 09:01:50
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

 

Paczki wysyłane są w ekspresowym tempie.

Książki są dobrze zabezpieczane.

Wystawiamy faktury VAT oraz paragony fiskalne.

 

Zapraszamy do odwiedzenia naszych innych aukcji:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tytuł Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu zawodowego - technik organizacji usług gastronomicznych
Autor Elżbieta Żochowska
Wydawca Format – AB
Rok wydania 2010
Liczba stron 160
Wymiary 170 x 240 mm
Okładka miękka

 

 

 

 

Zbiór zawiera 5 zestawów zadań, które mają pomóc uczniom przygotować się do egzaminu zawodowego (technik technologii żywności). Każdy zestaw to przykładowy egzamin zawodowy (część pisemna i część praktyczna). Na końcu książki zamieszczone są odpowiedzi do wszystkich zadań.

 

Spis treści

WSTĘP

1. STANDARD WYMAGAŃ EGZAMINACYJNYCH DLA ZAWODU

2. EGZAMIN ZAWODOWY (wyciąg z rozporządzenia MEN)

3. SUPLEMENT DO DYPLOMU POTWIERDZAJĄCEGO KWALIFIKACJE

ZAWODOWE

4. ZESTAWY PYTAŃ TESTOWYCH I ZADAŃ PRAKTYCZNYCH

5. ODPOWIEDZI DO PYTAŃ TESTOWYCH

6. ROZWIĄZANIA ZADAŃ PRAKTYCZNYCH

7. WYMAGANIA, KTÓRE TRZEBA SPEŁNIĆ, ABY PRZYSTĄPIĆ

DO EGZAMINU ZAWODOWEGO

LITERATURA

PRZYDATNE LINKI

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zadania egzamin zawodowy - technik gastronomii