Wyposażenie baru - model ..Bourbon"
1. Kontuar barowy chłodniczy 250cm - z nadstawką serwisową, z szufladą kasową, z wbudowanym w blat roboczy 1 zlewozmywakiem (z baterią) oraz 3 otworami chłodniczymi do przechowywania butelek, komora chłodnicza z trojgiem drzwiczek oraz zestawem szuflad chłodzonych 1/2x2, z wbudowanym agregatem chłodniczym. Nadstawka serwisowa wykończona drewnem płytkowym poddanym specjalnej obróbcecieplnej, takie samo wykończenie płyty nad szufladą kasową, blat roboczy - stal nierdzewna; cokół marmur "agglomerato", system estetyczny „BOURBON", poręcz ozdobna – na poziomie stop i rąk osoby obsługiwanej
2. Kontuar barowy neutralny 100 cm - z nadstawką serwisową, przystosowany do wbudowania kolumn napojów np. piwo; 2 szt. drzwiczek, nadstawka serwisowa wykończona drewnem płytkowym j.w., blat roboczy - stal nierdzewna; cokół marmur "agglomerato", system estetyczny „BOURBON", poręcze ozdobne - na poziomie stóp i rąk osoby obsługiwanej
3. Narożnik - kontuar barowy 90 z nadstawką serwisową; nadstawka serwisowa wykończona drewnem płytkowym poddanym specjalnej obróbce cieplnej, blat roboczy - stal nierdzewna; cokół marmur "aggłomerato", system estetyczny „BOURBON", poręcze ozdobne na poziomie stóp i rąk osoby obsługiwanej,
4. Regał tylni 300 cm - podstawa na szalkach z drzwiczkami przesuwnymi (I półka wewnętrzna); nadstawa z lustrami, półkami drewnianymi i oświetleniem modelu „BOURBON", blat roboczy z marmuru "agglomerato"; głębokość podstawy regału 55 cm
5. Regał tylni - pod ekspres do kawy - podstawa na szafce z drzwiczkami, miejscem na urządzenia np. kostkarkę do lodu lub zmywarkę barową, 2 szufladami (I na odpady kawy), blatem ze stali nierdzewnej z odprowadzeniem zasilania ekspresu; nadstawa z okapem neutralnym i oświetleniem modelu „BOURBON"
Urządzenia używane ale sprawne i w dobrym stanie.
Ceny zawierają podatek VAT.
Wystawiamy faktury VAT.
Inne formy odbioru możliwe po uprzednim uzgodnieniu.
Szczegółowe informacje o produkcie możliwe do uzyskania:
[zasłonięte]@gazeta.pl
tel. 32 [zasłonięte] 31