Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

WYPRZEDAŻ MAGAZYNU-PIEC UNOX ChefTop 5xGN 1/1

31-07-2012, 11:09
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 14 199 zł     
Użytkownik jookel
numer aukcji: 2456093487
Miejscowość Nowy Sącz
Wyświetleń: 14   
Koniec: 13-07-2012 16:22:08

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

 

 

 

 

 

 

 

 

WYPRZEDAŻ MAGAZYNU

PIEC KONWEKCYJNO-PAROWY

5 x GN 1/1

UNOX ChefTop

W ramach wyprzedaży asortymentu z magazynu

przygotowaliśmy dla Państwa specjalną ofertę promocyją.

Oferta obejmuje wybrane urządzenia i meble gastronomiczne.

Promocja obowiązuje  do wyczerpania zapasów.

Ilość produktów objętych promocją OGRANICZONA.

 

PIEC KONWEKCYJNO-PAROWY

5xGN 1/1

UNOX ChefTop

 

Rabaty do 25 % od ceny katalogowej na wybrane urządzenia.

Cena katalogowa urządzenia : 15 200,00 netto (18 696,00 brutto)

 

 

 

 

 

WYPOSAŻENIE:

  • pojemność 5 x GN 1/1,
  • wydajność: 8 kurczaków lub 10 kg pieczeni/ziemniaków,
  • odległośc między półkami: 67 mm,
  • piec wyposażony w duży wentylator dla zapewnienia szybszej obróbki produktów,
  • automatycznie regulowana moc grzałek,
  • dotykowy panel sterowania ChefTouch z możliwością zapamiętania 99 nprogramów,
  • każdy program identyfikowany za pomocą tekstu składającego się z 25 liter,
  • opcjonalnie możliwość przełożenia drzwi na prawą stronę,
  • system AIR MAXI - system obiegu powietrza wewnątrz komory pieca; perfekcyjne wymieszanie powietrza gwarantuje

równomierną temperaturę wewnątrz pieca; dodatkowo system umożliwia wybranie jednej z 6 prędkości obrotowych wentylatora
(3 ciągłe, 3 pół-statyczne)

  • system STEAM MAXI - system wytwarzania pary wewnątrz komory pieca poprzez iniekcję - wtrysk wody na grzałkę;

w przeciwieństwie do tradycyjnej technologii z wykorzystaniem bojlera gwarantuje możliwość natychmiastowej produkcji pary;

system ten pozwala na uzyskanie 100 % pary już w 48 stopniach Celciusza oraz regulacji zaparowania w zakresie 0-100 % co 10%;

  • system DRY MAXI - system usuwający parę z pieca komory; umożliwia on szybkie pozbycie się wilgotności uwolnionej

z pieczonego produktu, a także z pozostałej po stosowaniu systemu STEAM.Maxi; całkowite osuszenie komory umożliwia
wydobycie doskonałego smaku i uzyskanie perfekcyjnego wyglądu potraw;

  • system MULTI TIME - system pozwalający na ustawienie do 9 odrębnych czasów dla różnych potraw przygotowywanych

w tym samym środowisku (gotowanie , pieczenie lub regeneracja);

  • system ADAPTIVE CLIMA - system ten pozwala uzyskać powtarzalnośc wypieków, niezależnie od wielkości wsadu;

produkt finalny będzie zawsze taki sam; system ten kontroluje temperaturę oraz rzeczywistą wilgotność wewnątrz komory
i dostosowuje ją tak, aby była optymalna przy danym załadunku pieca;

  • system PROTEK SAFE - system ten obniża i stabilizuje temperaturę obudowy pieca do ok. 60 stopni Celciusza;

zapewnia to maksymalne bezpieczeństwo i komfort w miejscu pracy; ponadto system ten wpływa na zmniejszenie zużycia
energii elektrycznej przyczyniając się tym do ochrony środowiska naturalnego,

  • system MAXI LINK - system modułowego zestawienia urządzeń w celu ograniczenia zajmowanego przez nie miejsca,

umożliwia podłączenie w jeden zestaw 4 pieców, schładzarko-zamrażarki szokowej, szafki wypiekowej, okapu z kondensatorem
pary oraz systemu filtrowania wody (odwrócona osmoza); dodatkowo dzięki połączeniu pieców możliwe jest zmniejszenie
zużycia energii poprzez współdzielenie przez nie mocy,

  • zmiana kirunku obrotów wentylatora - umożliwia to uzyskanie równomiernych wypieków niezależnie od wielkości wsadu,
  • wielopolowa sonda rdzenia MULTI POINT pozwala mierzyć temperaturę wewnątrz potrawy w 4 punktach,
  • LED - oświetlenie wewnątrz pieca przy pomocy energooszczędnych diod LED,

gwarantujących długą i niezawodną pracę bez konieczności wymiany żarówek,

  • opcjonalnie możliwość zamontowania ROTOR KLEAN'a - systemu myjącego zapewniającego higienę
oraz najwyższą jakość potraw; dodatkowo możliwe jest uruchomienie krótkiego programu płuczącego
w celu usunięcia zapachów i smaków wcześniej przygotowanych potraw,
  • podstawa do pieca w cenie 800,00 zł brutto ; wymiary podstawy: 748x550x850 mm

 

 

 

DANE TECHNICZNE:

  • Wymiary: 750 mm x 829 mm x 632 mm
  • Pojemność: 5 x GN 1/1
  • Moc: 6 kW
  • Zasilanie: 400 V
  • Waga: 59 kg
  • Wydajność: 8 kurczaków lub 10 kg pieczeni/ziemniaków

REALIZACJA ZAMÓWIENIA:

  • Dostawa gratis,
  • Forma płatności: przedpłata na konto lub odbiór własny,
  • Możliwy odbiór osobisty w siedzibie firmy Iguana-Gastro-Polska w Nowym Sączu,

WARUNKI GWARANCJI:

  • Urządzenie objęte 12 - miesięcznym serwisem gwarancyjnym producenta,

  • Warunkiem gwarancji jest przedstawienie Faktury VAT,

  • Ewentualne zgłoszenia serwisowe należy zgłaszać do Działu Serwisu firmy Iguana-Gastro-Polska,

  • Kontakt telefoniczny z serwisem firmowym dostępny pod numerem telefonu (018)[zasłonięte]545-45,

  • Prosimy o dokładne sprawdzenie dostarczanego towaru przy kurierze!

  • W przypadku uszkodzenia towaru w transporcie należy do 7 dni złożyć reklamację u kuriera.

 

ZASADY SPRZEDAŻY:

  • Wszystkie produkty są NOWE, sprawne i kompletne, bez ukrytych wad, (urządzenie z ekspozycji sklepowej)

  • Produkty posiadają oryginalne opakowania producenta,

  • Podana cena jest ceną BRUTTO,

  • Kupujący zawsze otrzymuje Fakturę VAT, która jest warunkiem gwarancji na sprzedany towar,

  • Na sfinalizowanie transakcji (wpłatę) czekamy 7 dni (nie dotyczy przesyłek pobraniowych),

  • Urządzenia wysyłane są zawsze kurierem w przeciągu 24 h od daty wpłaty lub momentu zakupu,

  • Sprzedający zastrzega sobie prawo do wcześniejszego zakończenia aukcji bez podania przyczyny!

  • Przed zakupem proszę o potwierdzenie dostępności w związku z ograniczoną ilością promocyjnego towaru!

  • Uwaga: zdjęcie poglądowe!

 

 

Zapraszamy do zakupów na naszych aukcjach z profesjonalnym sprzętem

dla gastronomii i wentylacji.

W razie pytań prosimy o kontakt telefoniczny pod numerem telefonu (018)[zasłonięte]545-45

lub e-mailowy : [zasłonięte]@iguana-gastro.pl.

Więcej zdjęc sprzedawanych produktów i dokładny opis urządzeń

wraz z instrukcją obsługi znajdą Państwo na naszej stronie internetowej www.iguana-gastro.pl

DANE KONTAKTOWE

 

IGUANA-GASTRO-POLSKA

ul. Tarnowska 153 A

33-300 Nowy Sącz

INFOLINIA:

018 [zasłonięte] 45

fax. 018 [zasłonięte] 11

email: [zasłonięte]@iguana-gastro.pl

 

ZAPRASZAMY NA POZOSTAŁE NASZE AUKCJE NA ALLEGRO

 

 

Copyright © 2010 IGUANA-GASTRO. All rights reserved.