|
WYPRZEDAŻ NOWYCH KSIĄŻEK - ZA POŁOWĘ CENY
POJEDYNCZE EGZEMPLARZE - nie czekaj aż ktoś cię uprzedzi
KURIER = PŁACISZ TYLKO RAZ NIEZALEŻNIE OD ILOŚCI
|
Mięso.Kanon Tradycyjnej Kuchni Polskiej
detal = 39,00zł u mnie tylko 19,00 zł
|
ISBN:[zasłonięte]978-8373-870-9
Kategoria tematyczna: Kulinarne
Wydawnictwo: Multico, 2011 r. format: 245x225 ilość stron: 122 typ okładki: twarda
|
Wszystko, co każdy smakosz powinien wiedzieć o tradycyjnej kuchni polskiej. W serii Kanon Tradycyjnej Kuchni Polskiej prezentujemy najlepsze, najbardziej charakterystyczne i sprawdzone przepisy, wybrane i polecane przez Hannę Szymanderską. Niektóre świetnie znane, inne nieco zapomniane. Warto je sobie przypomnieć i przekonać się, jak bogata jest nasza kuchnia narodowa. Mięso& to siódmy tom piętnastotomowej serii. Dowiesz się z niego m.in.: * jak przygotować podroby, aby były delikatne i smaczne, * skąd się wzięła moda na sztufady z wołowiny, * czym się różnią filety od kotletów, * jakie mięso jest najlepsze na pieczeń, * jak prawidłowo przygotować sznycle wiedeńskie oraz wiele innych dań. Ponad 80 pięknie ilustrowanych przepisów to idealne źródło inspiracji kulinarnych dla całej rodziny, a także niezastąpiona pomoc przy układaniu codziennego menu. |
wpłaty na rachunek
Ewelina Opiela Tuszyma 539
ALIOR BANK 73 2490 [zasłonięte] 0[zasłonięte]0050000 [zasłonięte] 110684
|
|
|