|
WYPRZEDAŻ NOWYCH KSIĄŻEK - ZA POŁOWĘ CENY
POJEDYNCZE EGZEMPLARZE - nie czekaj aż ktoś cię uprzedzi
KURIER = PŁACISZ TYLKO RAZ NIEZALEŻNIE OD ILOŚCI
|
Drób. Kanon kanon tradycyjnej kuchni polskiej
detal = 39,00zł u mnie tylko 19,00 zł
|
ISBN:[zasłonięte]978-8373-871-6
Kategoria tematyczna: Kulinarne
Wydawnictwo: Multico, 2011 r. format: 245x225 ilość stron: 116 typ okładki: twarda
|
Wszystko, co każdy smakosz powinien wiedzieć o tradycyjnej kuchni polskiej. W serii "Kanon Tradycyjnej Kuchni Polskiej" prezentujemy najlepsze, najbardziej charakterystyczne i sprawdzone przepisy, wybrane i polecane przez Hannę Szymanderską. Niektóre świeświetnie znane, inne - nieco zapomniane. Warto je sobie przypomnieć i przekonać się, jak bogata jest nasza kuchnia narodowa.
"Drób" to ósmy tom piętnastotomowej serii.
Dowiesz się z niego m.in.: •co to są kapłony i pulardy i dlaczego mają tak delikatne mięso, •czym się różni drób faszerowany od nadziewanego, •po co, czym i jak szpikować drób przed pieczeniem, •skąd pochodzą kotlety Pożarskiego, •jak usunąć kości z kaczki. Ponad 60 pięknie ilustrowanych przepisów to idealne źródło inspiracji kulinarnych dla całej rodziny, a także niezastąpiona pomoc przy układaniu codziennego menu
wpłaty na rachunek
Ewelina Opiela Tuszyma 539
ALIOR BANK 73 2490 [zasłonięte] 0[zasłonięte]0050000 [zasłonięte] 110684
|
|
|