Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Wyposażenie zakładów gastronomicznych wyd. WSiP

20-01-2012, 0:10
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 15.50 zł     
Użytkownik krakowska2
numer aukcji: 2001128564
Miejscowość Tarnów
Wyświetleń: 6   
Koniec: 15-01-2012 09:46:55

Dodatkowe informacje:
Stan: Używany
Rok wydania (xxxx): 1990
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

 

Wyposażenie zakładów gastronomicznych

Podręcznik

autor: Witold Jastrzębski

wyd. WSiP

W książce omówiono budowę i działanie maszyn oraz innych urządzeń do obróbki mechanicznej i cieplnej surowców żywnościowych, sporządzania i ekspedycji napojów, a także urządzeń chłodniczych i do mycia naczyń. Ponadto podano podstawowe wiadomości z rysunku technicznego, części maszyn, instalacji elektrycznych, wodnych i kanalizacyjnych, podstawowe wiadomości o obiegu chłodniczym oraz o projektowaniu technologicznym zakładów żywienia zbiorowego.

 

Podręcznik jest używany, ma kilka podkreśleń ołówkiem, ma przygięte rogi, jest przybrudzony, ma kilka plamek, ogólnie jest w dobrym stanie. 

 

Wszelkie pytania proszę kierować na adres:

[zasłonięte]@tanie-podreczniki.eu lub na Gadu-Gadu nr: 12[zasłonięte]869

 

Możliwość osobistego odbioru tylko w Tarnowie

Kupując na kilku naszych aukcjach oszczędzasz, gdyż za przesyłkę płacisz tylko raz !!!

Koszt przesyłki uzależniony jest jednak od wagi książek, dlatego napisz do nas, w celu ustalenia jego wysokości !!!

ZAPRASZAMY RÓWNIEŻ NA INNE NASZE AUKCJE !!!



Wyposażenie zakładów gastronomicznych wyd. WSiP