Zapraszamy po odbiór osobisty do księgarni w SEZAMIE w W-wie
Opis przedmiotu
Przedmiotem tej aukcji jest książka pt. Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych Podręcznik do zawodu kucharz małej gastronomii. Zasadnicza szkoła zawodowa
Wydawnictwo: REA -Wsip
Autor: Małgorzata Konarzewska, Barbara Zielonka , Ewa Hanna Lada
Cena detaliczna sugerowana: 37,2zł teraz tylko 32,9zł
Ilość stron 248
oprawa miękka
Dodatkowe
Podręcznik opracowano zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie „kucharz małej gastronomii”. Treści obejmują następujące działy: instalacje elektryczne, wodno-kanalizacyjne i wentylacyjne, materiały konstrukcyjne stosowane w urządzeniach gastronomicznych, maszyny i urządzenia do obróbki wstępnej surowców, aparatura grzejna, aparatura chłodnicza, maszyny do mycia naczyń, transport wewnętrzny w zakładzie.
Książka stanowi niezbędną pomoc dla uczniów, którzy podejmą pracę w nowocześnie wyposażonych zakładach gastronomicznych.
|
Płatność
- przepłata
- za pobraniem
- na miejscu w księgarni
Wysyłka
książki wysyłamy:
- pocztą polską lub kurierem. (przy przedpłacie)
- pocztą polską ( za pobraniem)
możliwy jest odbiór osobisty w księgarni
Kontakt
[zasłonięte]@ambaraz.edu.pl
tel 607-[zasłonięte]-127
|
W razie wątpliwości proszę o kontakt mailowy: [zasłonięte]@ambaraz.edu.pl, bądź telefoniczny: 607 [zasłonięte] 127.Proszę również o kontakt w ciągu 24 godzin po wygraniu aukcji w celu ustalenia szczegółów płatności i ewentualnej zmiany adresu wysyłki.
Możliwy jest odbiór osobisty w Warszawie, w D.H. Sezam na poziomie -1 (w podziemiu), naprzeciwko Metra Świętokrzyska.
Księgarnia jest czynna od poniedziałku do piątku w godzinach 10-18 oraz w sobotę od 10-14.
|