Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Wyposażenie zakładów gastronomicznych i gospodarst

28-01-2014, 23:28
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 42.50 zł     
Użytkownik ksiazkaland
numer aukcji: 3841753435
Miejscowość ŁÓDŹ
Wyświetleń: 2   
Koniec: 28-01-2014 23:27:50

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Aukcja dotyczy:


Wyposażenie zakładów gastronomicznych i gospodarstw domowych


Podręcznik przeznaczony do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i gospodarstwa domowego na poziomie technikum i szkoły policealnej.W podręczniku znajdziemy omówienie technicznych podstaw wyposażenia w gastronomii (materiały konstrukcyjne, opakowania w gastronomii, podstawy rysunku technicznego, podstawy maszynoznawstwa, oraz instalacje w zakładach gastronomicznych i gospodarstwach domowych), wykorzystania wyposażenia technicznego w procesie technologicznym (obróbka wstępna i termiczna, sporządzanie i ekspedycja napojów, chłodzenie i magazynowanie, transport i utrzymanie czystości) oraz projektowania i organizacji pracy w zakładach gastronomicznych i gospodarstwach domowych.
AutorAgnieszka Kasperek, Marzanna Kondratowicz
Oprawabroszura
WydawcaWSiP
ISBN[zasłonięte]978-8344-364-6
EAN978[zasłonięte][zasłonięte]21410
Ilosć stron342
Wymiary16,5x23,5
Data wydania2013
Zapraszam na pozostałe aukcje

Przed zakupem przedmiotu proszę o zapoznanie się z regulaminem dostępnym na stronie "O mnie".