Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych. Podręcznik dla zawodu kucharz małej gastronomii w zasadniczej szkole zawodowej
Lada Zielonka Konarzewska - REA
Opis:
Oprawa: Miękka Format: 16.5x23.5cm Ilość stron: 248 Rok wydania: 2009 ISBN: 83-7141-818-0 Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą programową Kształcenia w zawodzie kucharz małej gastronomii. Treści podręcznika obejumją następujące działy: instalacje elektryczne, wodno-kanalizacyjne oraz wentylacyjne; materiały konstrukcyjne stosowane w urządzeniach gastronomicznych; maszyny i urządzenia do obróbki wstępnej surowców; aparatura grzejna; aparatura chłodnicza; maszyny do mycia naczyń; transport wewnętrzny w zakładzie. Podręcznik stanowi niezbędną pomoc dla uczniów, którzy podejmą pracę w nowocześnie wyposażonych zakładach gastronomicznych.
zapraszamy do naszych sklepów allegro książki - e-avalon zabawki - e-avalon-zabawki
|
sprzedawca:
PPHU Włodzimierz Konarski Księgarnia AVALON ul. Kościuszki 2 23-200 Kraśnik tel.: (081)[zasłonięte]825 30
email: [zasłonięte]@e-avalon.pl NIP - 715[zasłonięte]000-02 REGON - 430[zasłonięte]650 Nr konta: 41 1240 [zasłonięte] 2[zasłonięte]3951110 [zasłonięte] 230504
|