Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

WYPOSAŻENIE TECHNICZNE ZAKŁADÓW GASTRONOMICZNYCH

04-02-2014, 9:20
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 14.50 zł     
Użytkownik biwenter
numer aukcji: 3916988326
Miejscowość Szczecin
Wyświetleń: 2   
Koniec: 04-02-2014 09:19:35

Dodatkowe informacje:
Rodzaj: tradycyjny podręcznik
Stan: Nowy
Okładka: miękka
Rok wydania (xxxx): 2009
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

 Witam

Mam do sprzedania książkę

WYPOSAŻENIE TECHNICZNE ZAKŁADÓW GASTRONOMICZNYCH

wydawnictwo WSIP

AUTOR Witold Jastrzębski

280 stron

 

Książka jest przeznaczona dla uczniów klas I i II technikum o zawodzie technik żywienia, specjalizacja - żywienie zbiorowe oraz o zawodzie technik żywienia i gospodarstwa domowego. Publikację polecamy także uczniom liceum profilowanego o profilu: rolniczo-spożywczym, blok tematyczny - podstawy przetwórstwa żywności oraz słuchaczom policealnego studium zawodowego o specjalności: żywienie zbiorowe.

Omówiono w niej budowę i działanie maszyn do obróbki mechanicznej i cieplnej surowców żywnościowych, do sporządzania i ekspedycji napojów, a także urządzeń chłodniczych i do mycia naczyń. Ponadto podano podstawowe wiadomości z rysunku technicznego, części maszyn, wiadomości o instalacjach elektrycznych, wodnych i kanalizacyjnych, obiegu chłodniczym oraz o projektowaniu technologicznym zakładów żywienia zbiorowego.