Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

WYPOSAŻENIE TECHNICZNE ZAKŁADÓW GASTRONOMICZNYCH.

09-02-2014, 4:07
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 39.40 zł     
Użytkownik dvdmaxpl
numer aukcji: 3871729116
Miejscowość KONIN
Zostało sztuk: 3    Wyświetleń: 2   
Koniec: 09-02-2014 04:13:54

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

strona o mnieinne aukcjedodaj do ulubionych sprzedawców
art271430
Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych. Podręcznik - Jastrzębski Witold [KSIĄŻKA]
KSIĄŻKA
autor:
JASTRZĘBSKI WITOLD
Opis

Książka jest przeznaczona dla uczniów klas I i II technikum o zawodzie technik żywienia, specjalizacja - żywienie zbiorowe oraz o zawodzie technik żywienia i gospodarstwa domowego. Publikację polecamy także uczniom liceum profilowanego o profilu: rolniczo-spożywczym, blok tematyczny - podstawy przetwórstwa żywności oraz słuchaczom policealnego studium zawodowego o specjalności: żywienie zbiorowe. Omówiono w niej budowę i działanie maszyn do obróbki mechanicznej i cieplnej surowców żywnościowych, do sporządzania i ekspedycji napojów, a także urządzeń chłodniczych i do mycia naczyń. Ponadto podano podstawowe wiadomości z rysunku technicznego, części maszyn, wiadomości o instalacjach elektrycznych, wodnych i kanalizacyjnych, obiegu chłodniczym oraz o projektowaniu technologicznym zakładów żywienia zbiorowego.

stan produktu:
Produkt ORYGINALNY. Książka zupełnie nowa.
dział:
KSIĄŻKA
ilość nośników:
[1xKSIĄŻKA]
EAN:
978[zasłonięte][zasłonięte]20712
nr kat.:
88001
ISBN:
[zasłonięte]978-83-07120-1
Przed zakupem sprawdź warunki na stronie "o mnie"!
UWAGA! Kupujący kupując ten produkt jednocześnie upoważnia sprzedającego do zawarcia umowy na usługi pocztowe w imieniu i na rzecz kupującego.