Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych

04-06-2012, 6:19
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 28 zł     
Użytkownik kolibra_pl
numer aukcji: 2289058118
Miejscowość Bielsko-Biała
Wyświetleń: 11   
Koniec: 19-05-2012 11:05:19
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych

 

 Podręcznik do nauki zawodu kucharz małej gastronomii w ZSZ

 

autor: M. Konarzewska, E.H. Lada, B. Zielonka

wydawnictwo: Rea

ISBN:[zasłonięte]978-8341-818-1

stan: NOWY

płyta CD/DVD: NIE

 

Treści podręcznika obejmują następujące działy: instalacje elektryczne, wodno-kanalizacyjne oraz wentylacyjne; materiały konstrukcyjne stosowane w urządzeniach gastronomicznych; maszyny i urządzenia do obróbki wstępnej surowców; aparatura grzejna; aparatura chłodnicza; maszyny do mycia naczyń; transport wewnętrzny w zakładzie.
Podręcznik stanowi niezbędną pomoc dla uczniów, którzy podejmą pracę w nowocześnie wyposażonych zakładach gastronomicznych.
Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą programową Kształcenia w zawodzie kucharz małej gastronomii.


Chętnie udzielimy odpowiedzi na wszelkie pytania:

bielsko-[zasłonięte]@kolibra.pl

tel: 33 [zasłonięte] 65

(pon-pt 9.00-17.00, sb 9.00-13.00)


Odbiór osobisty możliwy w BIELSKU-BIAŁEJ

pl. Wojska Polskiego 14

 

 Wszystkie wystawione książki posiadamy na stanie, szybka wysyłka w 24h! 

Przy zakupie większej ilości książek, za przesyłkę płacisz tylko raz!

ZAPRASZAMY!