Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych

04-06-2012, 6:22
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 33 zł     
Użytkownik kolibra_pl
numer aukcji: 2289057884
Miejscowość Bielsko-Biała
Wyświetleń: 7   
Koniec: 19-05-2012 11:01:25
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych

 

 

wydanie 13

 

autor: W. Jastrzębski

wydawnictwo: WSIP 

ISBN:[zasłonięte]978-83-07120-1

stan: NOWY

płyta CD/DVD: NIE

 


Książka jest przeznaczona dla uczniów klas I i II technikum o zawodzie technik żywienia, specjalizacja - żywienie zbiorowe oraz o zawodzie technik żywienia i gospodarstwa domowego. Publikację polecamy także uczniom liceum profilowanego o profilu: rolniczo-spożywczym, blok tematyczny - podstawy przetwórstwa żywności oraz słuchaczom policealnego studium zawodowego o specjalności: żywienie zbiorowe.

Omówiono w niej budowę i działanie maszyn do obróbki mechanicznej i cieplnej surowców żywnościowych, do sporządzania i ekspedycji napojów, a także urządzeń chłodniczych i do mycia naczyń. Ponadto podano podstawowe wiadomości z rysunku technicznego, części maszyn, wiadomości o instalacjach elektrycznych, wodnych i kanalizacyjnych, obiegu chłodniczym oraz o projektowaniu technologicznym zakładów żywienia zbiorowego.
Chętnie udzielimy odpowiedzi na wszelkie pytania:

bielsko-[zasłonięte]@kolibra.pl

tel: 33 [zasłonięte] 65

(pon-pt 9.00-17.00, sb 9.00-13.00)


Odbiór osobisty możliwy w BIELSKU-BIAŁEJ

pl. Wojska Polskiego 14

 

 Wszystkie wystawione książki posiadamy na stanie, szybka wysyłka w 24h! 

Przy zakupie większej ilości książek, za przesyłkę płacisz tylko raz!

ZAPRASZAMY!