Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

WYPOSAŻENIE TECHNICZNE ZAKŁADÓW GASTRONOMICZNYCH

20-01-2012, 0:37
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 20 zł     
Użytkownik kamea1212
numer aukcji: 2046444472
Miejscowość Wrocław
Wyświetleń: 5   
Koniec: 19-01-2012 11:08:39
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych Podręcznik
technikum


Jastrzębski Witold


Wydawnictwo: WSiP
Rok wydania: 2009
Oprawa: Miękka

ISBN: 978[zasłonięte][zasłonięte]20712

Książka jest przeznaczona dla uczniów klas I i II technikum o zawodzie technik żywienia, specjalizacja - żywienie zbiorowe oraz o zawodzie technik żywienia i gospodarstwa domowego. Publikację polecamy także uczniom liceum profilowanego o profilu: rolniczo-spożywczym, blok tematyczny - podstawy przetwórstwa żywności oraz słuchaczom policealnego studium zawodowego o specjalności: żywienie zbiorowe. Omówiono w niej budowę i działanie maszyn do obróbki mechanicznej i cieplnej surowców żywnościowych, do sporządzania i ekspedycji napojów, a także urządzeń chłodniczych i do mycia naczyń. Ponadto podano podstawowe wiadomości z rysunku technicznego, części maszyn, wiadomości o instalacjach elektrycznych, wodnych i kanalizacyjnych, obiegu chłodniczym oraz o projektowaniu technologicznym zakładów żywienia zbiorowego.


WYPOSAŻENIE TECHNICZNE ZAKŁADÓW GASTRONOMICZNYCH