Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych

20-01-2012, 0:27
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 35.90 zł     
Użytkownik dyktanda-zbiory
numer aukcji: 2006153564
Miejscowość Tychy
Wyświetleń: 6   
Koniec: 17-01-2012 19:13:03

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: miękka
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

 

Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych

Witold Jastrzębski

 

Książka jest przeznaczona dla uczniów klas I i II technikum o zawodzie technik żywienia, specjalizacja - żywienie zbiorowe oraz o zawodzie technik żywienia i gospodarstwa domowego. Publikację polecamy także uczniom liceum profilowanego o profilu: rolniczo-spożywczym, blok tematyczny - podstawy przetwórstwa żywności oraz słuchaczom policealnego studium zawodowego o specjalności: żywienie zbiorowe.

Omówiono w niej budowę i działanie maszyn do obróbki mechanicznej i cieplnej surowców żywnościowych, do sporządzania i ekspedycji napojów, a także urządzeń chłodniczych i do mycia naczyń. Ponadto podano podstawowe wiadomości z rysunku technicznego, części maszyn, wiadomości o instalacjach elektrycznych, wodnych i kanalizacyjnych, obiegu chłodniczym oraz o projektowaniu technologicznym zakładów żywienia zbiorowego.

 

 

ISBN: 978[zasłonięte][zasłonięte]20712

Numer wydania: XIV

Rok wydania: 2009

Liczba stron: 280

Format: A4

Oprawa: miękka

 

 


******************************

***********

****