|
Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych
Podręcznik
Książka jest przeznaczona dla uczniów klas I i II technikum o zawodzie technik żywienia, specjalizacja - żywienie zbiorowe oraz o zawodzie technik żywienia i gospodarstwa domowego. Publikację polecamy także uczniom liceum profilowanego o profilu: rolniczo-spożywczym, blok tematyczny - podstawy przetwórstwa żywności oraz słuchaczom policealnego studium zawodowego o specjalności: żywienie zbiorowe. Podręcznik do nauki w technikum.
Wydawnictwo: WSiP
Autorzy: Witold Jastrzębski
Stan techniczny książki: Nowa
|
|
- Szanowni Państwo zachęcamy do zakupu zbiorowego na naszych aukcjach tzn. dwóch, trzech lub więcej książek.
Przy zakupie każdej następnej książki koszt transportu wzrasta o :
- 1,50zł przy przesyłce ekonomicznej,
- 3,00zł przy przesyłce priorytetowej,
- 5,00zł przy przesyłce pobraniowej (jeżeli cena następnych książek zbliżona jest do ceny pierwszej książki).
- Towar wysyłamy z paragonem z kasy fiskalnej lub na życzenie wystawiamy fakturę Vat.
- Towar dobrze zapakowany wysyłamy za pośrednictwem Poczty Polskiej
- Książki wysyłamy w ciągu 24 godzin od momentu zarejestrowania wpłaty na koncie
- Jeśli oczekujecie Państwo na przesyłkę więcej niz 7 dni - proszę o informację drogą e-mail: [zasłonięte]@antykwariatlibra.pl
- Forma przedpłaty - przelew:
Proszę koniecznie w tytule przelewu podać:
- nick z allegro np: mafia70,
- numer aukcji np: 123[zasłonięte]900,
- jeśli adres wysyłki jest inny niż podany w allegro w tytule przelewu proszę wpisz "zmiana adresu" np: mafia70 [zasłonięte]459900 zmiana adresu. Jednocześnie informuj drogą email : [zasłonięte]@antykwariatlibra.pl o nowych danych adresu wysyłki.
Dziękujemy i zapraszamy na nasze aukcje.
|
|
|