Witam
Dziś do sprzedania mam używaną tylko 1 raz książkę, a raczej podręcznik "Wyposażenie Techniczne Zakładów" wyd. WSiP do tego właśnie przedmiotu w zawodzie kucharz małej gastronomii. Książka jest w idealnym stanie, nie ma żadnych śladów użytkowania, dlatego w parametrach określiłem stan jako nowy. Książka jest w miękkiej oprawie, autorem jest Wiesława Grzesińska, ISBN:83-02-09178-2 . Książka ta obejmuje zagadnienia w podziale na następujące tematy: instalacje elektryczne, wodno-kanalizacyjne oraz wentylacyjne, materiały konstrukcyjne w urządzeniach gastronomicznych, maszyny i urządzenia do obróbki wstępnej surowców, aparatura grzejna, aparatura chłodnicza, maszyny do mycia naczyń, transport wewnętrzny w zakładzie, urządzenia do sporządzania i ekspedycji napojów, wyposażenie uzupełniające oraz projektowanie zakładów gastronomicznych.
Wysyłka po wpłacie na konto listem poleconym, ekonomicznym lub priorytetowym, lub dla osób z dużą ilością pozytywnych komentarzy wysyłka pobraniowa. Mile widziany jest odbiór osobisty w Wawrszawie.
Kliknięcie "Kup Teraz" akceptuje stronę "o mnie" z którą należy się zapoznać przed zakupem.