kontakt
Telefon: 124[zasłonięte]146 (czynny w godzinach pon.-piąt. 10-19)
e-mail: [zasłonięte]@o2.pl
regulamin
Po dokonaniu zakupu prosimy o potwierdzenie drogą mailową adresu wysyłki oraz formy płatności.
Zmiany adresu wysyłki należy dokonać w ciągu 24 godzin od momentu dokonania zakupu. Po tym czasie nie gwarantujemy wysyłki na zmieniony adres.
płatności
Płatność Allegro
Konto w Mbanku:
93 1140 [zasłonięte] 2[zasłonięte]0040002 [zasłonięte] 636711
przesyłka
List polecony ekonomiczny - 8,00
List polecony priorytetowy - 9,00
Paczka ekonomiczna - 11,00
Paczka priorytetowa - 13,00
Płatność przy odbiorze (pobranie) - 16,00
Wysyłka zagraniczna - wymaga indywidualnego kontaktu w celu ustalenia kosztów wysyłki (kontakt mailowy bądź telefoniczny)
Odbiór osobisty - 0zł
Księgarnia na Rogu,
ul.Basztowa 9,
Kraków (konieczny wcześniejszy kontakt mailowy bądź telefoniczny)
Czy chorzy na cukrzyce nie mogą jeść słodyczy? Nic bardziej mylnego. Obowiązuje ich ta sama zasada co ludzi zdrowych: wszystko można jeść, ale z umiarem. Jednak na całym świecie chorzy na cukrzycę zadręczają się wyrzutami sumienia po zjedzeniu kawałka ciasta czy tortu. Z pomocą śpieszą im dwie dyplomowane dietetyczki, Britta Macho i Tina Schlag, autorki nowej książki kucharskiej dla diabetyków. Do ciasta z pełnoziarnistej mąki, tłuszczów roślinnych i owoców dodają one odrobinę cukru, tworząc w ten sposób wspaniałe nowe przepisy lub wariacje tradycyjnych. Muffiny, strudle, ciasta drożdżowe, kruche i biszkoptowe przypadną do gustu całej rodzinie. Z myślą o cukrzykach typu 1. przy każdym przepisie podano też wartość ciasta w przeliczeniu na wymienniki węglowodanowe.
Oprawa miękka
format: 21,5x23,5 cm
Ilość stron:96
ISBN [zasłonięte]978-8343-923-9