Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

WYPIEKACZ DO CHLEBA FIRST FA 5152-1AUTOMAT WROCŁAW

13-06-2012, 1:41
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 249 zł     
Użytkownik Filip071
numer aukcji: 2319208620
Miejscowość Wrocław
Wyświetleń: 27   
Koniec: 01-06-2012, 18:06

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha


Kontakt

e-mail: [zasłonięte]@agnart.pl
tel:  660-[zasłonięte]-769
GG: 41[zasłonięte]752

                FIRMA:
                               AGNART P.H.U Filip Kuś
                         ul.  Chyżan 10 52-339 Wrocław

Płatnosci

Zwykły przelew lub płatnośc PAYU.


nr. Konta  (mBank)
61 1140 [zasłonięte] 2[zasłonięte]0040002 [zasłonięte] 741381

Wysyłka

Wysyłka za pośrednictwem firmy kurierskiej:
Zywkła                20 zł
Pobraniowa      25 zł

Wysyłka w ciągu 24h od zaksięgowania wpłaty na koncie.
DO KAŻDEGO TOWARU DOŁĄCZAMY PARAGON LUB F-VAT


WYPIEKACZ DO CHLEBA

FA 5152-1

Opis aukcji

FA 5152-1 URZĄDZENIE DO PIECZENIA CHLEBA
Dwa mieszadła
Możliwość wyboru wielkości bochenka[zasłonięte]900-13g
Zdejmowany pojemnik na chleb
12 programów pieczenia do wyboru
Wyposażony w duży i czytelny wyświetlacz LCD
Powłoka antyadhezyjna zapobiegająca przywieraniu
Timer
60 minutowa funkcja podtrzymywania temperatury
Możliwość doboru koloru skórki
Obudowa termoizolująca
Pokrywa górna z okienkiem podglądu
Sterowany elektronicznie
Wyjmowana foremka na chleb zabezpieczona specjalnym materiałem zapobiegającym przywieraniu
Zegar
Akcesoria: kubek i łyżka do odmierzania
Moc: 850 W

Opis programów :
Podstawowy – do chlebów białych oraz mieszanych, składających się głównie z mąki pszennej lub żytniej. Chleb ma zwartą konsystencję. 
Francuski - Do chlebów lekkich, upieczonych z drobnej mąki, normalnie taki chleb jest puszsty i ma chrupiącą skórkę,
Razowy - do chlebów zrobionych z różnych rodzajów mąki, wymagający dłuższego ugniatania i wzrastania (m. razowa, żytnia)
Słodki - Do chleba z dodatkami np. sokami owocowymi, wiórkami kokosowymi, rodzynkami, suszonymi owocami, czekoladą itp
Super szybki - Szybki proces ugniatania, rośnięcia i pieczenia. Powstaje w ten sposób twardy chleb 
Ciasto - Do przygotowania ciasta drożdżowego na bułeczki, pizze lub precle. 
Ciasto na makaron - Do przygotowania ciasta na makaron 
Maślanka - Co chlebów zrobionych na bazie maślanki lub jogurtu
Bezglutenowy - Do chlebów zrobionych z mąki bezglutenowej, lub mieszanek do pieczenia 
Ciasto - Ugniatanie rośnięcie i pieczenie, na bazie sody spożywczej lub proszku do pieczenia
Pieczenie - Do dodatkowego pieczenia chleba, który jest zbyt lekki, lub niewystarczająco upieczony
Dżem - Do wyrobu dżemu


 

GWARANCJA 2 LATA

Zdjęcia