Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

WYPIEKACZ DO CHLEBA FIRST FA 5152-1AUTOMAT WROCŁAW

13-06-2012, 2:11
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 249 zł     
Użytkownik Filip071
numer aukcji: 2319208615
Miejscowość Wrocław
Wyświetleń: 51   
Koniec: 01-06-2012 18:06:12

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha


Kontakt

e-mail: [zasłonięte]@agnart.pl
tel:  660-[zasłonięte]-769
GG: 41[zasłonięte]752

                FIRMA:
                               AGNART P.H.U Filip Kuś
                         ul.  Chyżan 10 52-339 Wrocław

Płatnosci

Zwykły przelew lub płatnośc PAYU.


nr. Konta  (mBank)
61 1140 [zasłonięte] 2[zasłonięte]0040002 [zasłonięte] 741381

Wysyłka

Wysyłka za pośrednictwem firmy kurierskiej:
Zywkła                20 zł
Pobraniowa      25 zł

Wysyłka w ciągu 24h od zaksięgowania wpłaty na koncie.
DO KAŻDEGO TOWARU DOŁĄCZAMY PARAGON LUB F-VAT


WYPIEKACZ DO CHLEBA

FA 5152-1

Opis aukcji

FA 5152-1 URZĄDZENIE DO PIECZENIA CHLEBA
Dwa mieszadła
Możliwość wyboru wielkości bochenka[zasłonięte]900-13g
Zdejmowany pojemnik na chleb
12 programów pieczenia do wyboru 
Wyposażony w duży i czytelny wyświetlacz LCD 
Powłoka antyadhezyjna zapobiegająca przywieraniu 
Timer 
60 minutowa funkcja podtrzymywania temperatury 
Możliwość doboru koloru skórki 
Obudowa termoizolująca 
Pokrywa górna z okienkiem podglądu 
Sterowany elektronicznie 
Wyjmowana foremka na chleb zabezpieczona specjalnym materiałem zapobiegającym przywieraniu
Zegar
Akcesoria: kubek i łyżka do odmierzania
Moc: 850 W

Opis programów : 
Podstawowy – do chlebów białych oraz mieszanych, składających się głównie z mąki pszennej lub żytniej. Chleb ma zwartą konsystencję.  
Francuski - Do chlebów lekkich, upieczonych z drobnej mąki, normalnie taki chleb jest puszsty i ma chrupiącą skórkę, 
Razowy - do chlebów zrobionych z różnych rodzajów mąki, wymagający dłuższego ugniatania i wzrastania (m. razowa, żytnia) 
Słodki - Do chleba z dodatkami np. sokami owocowymi, wiórkami kokosowymi, rodzynkami, suszonymi owocami, czekoladą itp 
Super szybki - Szybki proces ugniatania, rośnięcia i pieczenia. Powstaje w ten sposób twardy chleb  
Ciasto - Do przygotowania ciasta drożdżowego na bułeczki, pizze lub precle.  
Ciasto na makaron - Do przygotowania ciasta na makaron  
Maślanka - Co chlebów zrobionych na bazie maślanki lub jogurtu 
Bezglutenowy - Do chlebów zrobionych z mąki bezglutenowej, lub mieszanek do pieczenia  
Ciasto - Ugniatanie rośnięcie i pieczenie, na bazie sody spożywczej lub proszku do pieczenia 
Pieczenie - Do dodatkowego pieczenia chleba, który jest zbyt lekki, lub niewystarczająco upieczony 
Dżem - Do wyrobu dżemu


 

GWARANCJA 2 LATA

Zdjęcia