Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Wypiekacz do chleba First Austria FA-5152-1

30-06-2012, 19:50
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 215 zł      Najwyzsza cena licytacji: 215 zł     
Użytkownik sklep-eminet
numer aukcji: 2408987160
Miejscowość rypin
Kupiono sztuk: 3    Licytowało: 3    Wyświetleń: 67   
Koniec: 23-06-2012 12:07:48

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha



Witamy na naszej aukcji!!!



PROMOCJA!!!




Dzisiaj w naszej ofercie proponuje
HIT CENOWY:




Wypiekacz do chleba

First FA 5152-1

 

Parametry techniczne:

  • FA 5152-1 URZĄDZENIE DO PIECZENIA CHLEBA
  • Dwa mieszadła
  • Możliwość wyboru wielkości bochenka[zasłonięte]900-13g
  • Zdejmowany pojemnik na chleb
  • 12 programów pieczenia do wyboru
  • Wyposażony w duży i czytelny wyświetlacz LCD
  • Powłoka antyadhezyjna zapobiegająca przywieraniu
  • Timer
  • 60 minutowa funkcja podtrzymywania temperatury
  • Możliwość doboru koloru skórki
  • Obudowa termoizolująca
  • Pokrywa górna z okienkiem podglądu
  • Sterowany elektronicznie
  • Wyjmowana foremka na chleb zabezpieczona specjalnym materiałem zapobiegającym przywieraniu
  • Zegar
  • Akcesoria: kubek i łyżka do odmierzania
  • Moc: 850 W
Opis programów :
  • Podstawowy – do chlebów białych oraz mieszanych, składających się głównie z mąki pszennej lub żytniej. Chleb ma zwartą konsystencję. 
  • Francuski - Do chlebów lekkich, upieczonych z drobnej mąki, normalnie taki chleb jest puszsty i ma chrupiącą skórkę,
  • Razowy - do chlebów zrobionych z różnych rodzajów mąki, wymagający dłuższego ugniatania i wzrastania (m. razowa, żytnia)
  • Słodki - Do chleba z dodatkami np. sokami owocowymi, wiórkami kokosowymi, rodzynkami, suszonymi owocami, czekoladą itp
  • Super szybki - Szybki proces ugniatania, rośnięcia i pieczenia. Powstaje w ten sposób twardy chleb 
  • Ciasto - Do przygotowania ciasta drożdżowego na bułeczki, pizze lub precle. 
  • Ciasto na makaron - Do przygotowania ciasta na makaron 
  • Maślanka - Co chlebów zrobionych na bazie maślanki lub jogurtu
  • Bezglutenowy - Do chlebów zrobionych z mąki bezglutenowej, lub mieszanek do pieczenia 
  • Ciasto - Ugniatanie rośnięcie i pieczenie, na bazie sody spożywczej lub proszku do pieczenia
  • Pieczenie - Do dodatkowego pieczenia chleba, który jest zbyt lekki, lub niewystarczająco upieczony
  • Dżem - Do wyrobu dżemu




Kontakt

[zasłonięte]@eminet.pl

 

         

54 280 69 46

    

  54 [zasłonięte] 09

    

  501 [zasłonięte] 935

[zasłonięte]91025


Godziny działania sklepu
9:00 - 17:30

 

 

 

W przypadku płatności przelewem w celu przyspieszenia terminu realizacji zamówienia prosimy o przysłanie w formacie PDF potwierdzenia wykonania płatności na adres: [zasłonięte]@eminet.pl lub faxem pod nr 54 [zasłonięte]280 69