Witamy na naszej aukcji!!!
PROMOCJA!!!
Dzisiaj w naszej ofercie proponuje HIT CENOWY:
Wypiekacz do chleba
First FA 5152-1
Parametry techniczne:
- FA 5152-1 URZĄDZENIE DO PIECZENIA CHLEBA
- Dwa mieszadła
- Możliwość wyboru wielkości bochenka[zasłonięte]900-13g
- Zdejmowany pojemnik na chleb
- 12 programów pieczenia do wyboru
- Wyposażony w duży i czytelny wyświetlacz LCD
- Powłoka antyadhezyjna zapobiegająca przywieraniu
- Timer
- 60 minutowa funkcja podtrzymywania temperatury
- Możliwość doboru koloru skórki
- Obudowa termoizolująca
- Pokrywa górna z okienkiem podglądu
- Sterowany elektronicznie
- Wyjmowana foremka na chleb zabezpieczona specjalnym materiałem zapobiegającym przywieraniu
- Zegar
- Akcesoria: kubek i łyżka do odmierzania
- Moc: 850 W
Opis programów :
- Podstawowy – do chlebów białych oraz mieszanych, składających się głównie z mąki pszennej lub żytniej. Chleb ma zwartą konsystencję.
- Francuski - Do chlebów lekkich, upieczonych z drobnej mąki, normalnie taki chleb jest puszsty i ma chrupiącą skórkę,
- Razowy - do chlebów zrobionych z różnych rodzajów mąki, wymagający dłuższego ugniatania i wzrastania (m. razowa, żytnia)
- Słodki - Do chleba z dodatkami np. sokami owocowymi, wiórkami kokosowymi, rodzynkami, suszonymi owocami, czekoladą itp
- Super szybki - Szybki proces ugniatania, rośnięcia i pieczenia. Powstaje w ten sposób twardy chleb
- Ciasto - Do przygotowania ciasta drożdżowego na bułeczki, pizze lub precle.
- Ciasto na makaron - Do przygotowania ciasta na makaron
- Maślanka - Co chlebów zrobionych na bazie maślanki lub jogurtu
- Bezglutenowy - Do chlebów zrobionych z mąki bezglutenowej, lub mieszanek do pieczenia
- Ciasto - Ugniatanie rośnięcie i pieczenie, na bazie sody spożywczej lub proszku do pieczenia
- Pieczenie - Do dodatkowego pieczenia chleba, który jest zbyt lekki, lub niewystarczająco upieczony
- Dżem - Do wyrobu dżemu
Kontakt
[zasłonięte]@eminet.pl
54 280 69 46
54 [zasłonięte] 09
501 [zasłonięte] 935
[zasłonięte]91025
Godziny działania sklepu
9:00 - 17:30
W przypadku płatności przelewem w celu przyspieszenia terminu realizacji zamówienia prosimy o przysłanie w formacie PDF potwierdzenia wykonania płatności na adres: [zasłonięte]@eminet.pl lub faxem pod nr 54 [zasłonięte]280 69