Opis: Książka ta zawiera przepisy na najsmaczniejsze desery, takie jak: panna cotta,bavarese, zabajone czy parfait. Nie brak też w niej zaskakujących wariacji z pysznymibudyniami i musami w roli głównej. A do tego szczypta cukierniczej teorii i dużopraktycznych porad. Winogronowe bavarese z chantilly Blamanż migdałowy Creme brulée Parfait z nugatem i sosem czekoladowym Tortini z ryżu basmati Zabajone z kwiatem pomarańczyOdbiorcy:- miłośnicy wszelkich deserów, zwłaszcza ci lubiący przygotowywać je samodzielnie- osoby szukające niezobowiązującego upominku.Dlaczego warto przeczytać tę książkę:- zawiera niezbędne informacje o sposobach przygotowywania puszystych deserów i ichnajważniejszych składnikach, będących podstawą kulinarnego sukcesu- proponowane przepisy są proste, a jednocześnie ich ?rezultat? niezwykle efektowny- staranne opracowanie edytorskie sprawia, że książka od pierwszego spojrzenia rozbudzaw czytelniku chęć oddania się kulinarnym przyjemnościom
|

|
Przed zakupem sprawdź warunki na stronie "o mnie"!
UWAGA – Niezależnie ile zamówisz przedmiotów, za wysyłkę płacisz TYLKO RAZ |
|
- Język oryginału: włoski
- Tytuł oryginału: DOLCI AL. CUCCHIAIO
- Tłumaczenie: Pająk Zofia
- Języki: polski
- Kod wydawcy: 22074
- Rok wydania: 2013
- Objętość: 95
- Format: 19.5x19.5cm
- Oprawa: Twarda
- Ciężar: 0.455
- ISBN: 978[zasłonięte][zasłonięte]66079
- Miejscowość: Kielce
- Kod paskowy: 978[zasłonięte][zasłonięte]66079
- Wysokość: 10
- PKWiU: 58.11.1
|