Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Wykwintne desery Musy budynie i kremy

18-05-2014, 2:02
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 25 zł     
Użytkownik Mysza657
numer aukcji: 4251618666
Miejscowość Kasinka Mała
Wyświetleń: 2   
Koniec: 17-06-2014 01:55:37

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Wysyłka w 24h
- Pocztą Polską

Wybrane przez Państwa książki wysyłane są po zaksięgowaniu wpłaty na naszym koncie bankowym lub po mailowej informacji iż przesyłka ma być wysłana za pobraniem.
WYSYŁKA GRATIS
Wysyłka gratis przy zakupach powyżej 150 złotych. Nie dotyczy przesyłek pobraniowych i zagranicznych. Książki wysyłamy również za pośrednictwem firmy kurierskiej.
Kontakt
Antykwariat i Księgarnia Tezeusza
Kasinka Mała 657
34-734 Kasinka Mała
tel. 604[zasłonięte]847

gg Monika 38[zasłonięte]513
gg Iwona 43[zasłonięte]495
e-mail: [zasłonięte]@tezeusz.pl

Nr konta bankowego:
Millennium
60 1160 [zasłonięte] 2[zasłonięte]2020001 [zasłonięte] 910803

Wykwintne desery Musy budynie i kremy
ISBN: 978[zasłonięte][zasłonięte]66079
Wymiar: 19.5x19.5cm
Nr wydania: -
Seria: -
Ilość stron: 95
Ocena: -
Waga: 0,46 kg
Indeks: 633[zasłonięte]01426KS
Rok wydania: 2013
Wydawca: Jedność
Stan: Nowa
Rodzaj okładki: Twarda

Opis książki

Język oryginału: włoski
Tytuł oryginału: DOLCI AL. CUCCHIAIO
Książka ta zawiera przepisy na najsmaczniejsze desery, takie jak: panna cotta,
bavarese, zabajone czy parfait. Nie brak też w niej zaskakujących wariacji z pysznymi
budyniami i musami w roli głównej. A do tego szczypta cukierniczej teorii i dużo
praktycznych porad.

Winogronowe bavarese z chantilly
Blamanż migdałowy
Creme brulée
Parfait z nugatem i sosem czekoladowym
Tortini z ryżu basmati
Zabajone z kwiatem pomarańczy


Odbiorcy:
  • miłośnicy wszelkich deserów, zwłaszcza ci lubiący przygotowywać je samodzielnie
  • osoby szukające niezobowiązującego upominku.


Dlaczego warto przeczytać tę książkę:
  • zawiera niezbędne informacje o sposobach przygotowywania puszystych deserów i ich

najważniejszych składnikach, będących podstawą kulinarnego sukcesu
  • proponowane przepisy są proste, a jednocześnie ich „rezultat” niezwykle efektowny
  • staranne opracowanie edytorskie sprawia, że książka od pierwszego spojrzenia rozbudza

w czytelniku chęć oddania się kulinarnym przyjemnościom
Zobacz także...