Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Wydrukowany HACCP Sklep,Gastronomia +Certyfikat!!!

21-01-2012, 12:32
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 160 zł     
Użytkownik novtur2
numer aukcji: 2026248211
Miejscowość wysyłks 24 godziny
Wyświetleń: 10   
Koniec: 28-01-2012 15:45:50
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Strona "o mnie"

Moje aukcje

Moje komentarze

REGULAMIN:

1. Towar wysyłam po przedpłacie na konto.

2. Realizację zlecenia uruchamiam po otrzymaniu wpłaty (przedmiot + koszt wysyłki).

3. Towar wysyłam Pocztą Polską.

4. Po otrzymaniu przesyłki prosze o komentarz.

 
 

kliknij aby powiększyćGaleria zdjęć

100% gwarancji odbioru dokumentacji przez SANEPID.

Otrzymacie Państwo profesjonalnie opracowane, wypełnione  i wydrukowane Księgi z danymi Waszego lokalu, sklepu, pizzerii lub gastronomii :

·  Księge HACCP- procedury, karty kontrolne, gotowe schematy technologiczne, szczegółowo omówione zagrożenia wraz z analizą,

· Księge GHP/GMP wraz z instrukcjami

· Rejestry

Jeżeli pragniecie bez stresu przyjąć kontrolę, stosować standardy obowiązujące w Unii  Europejskiej przez co zyskacie zaufanie i szacunek klientów, namawiamy gorąco do skorzystania z naszej oferty!

 

Opracowana księga HACCP zawiera tylko i wyłącznie najważniejsze elementy, które wymaga SANEPID.
Instrukcje dobrej praktyki higienicznej:
- higieny osobistej i stanu zdrowia osób wykonujących prace w procesie produkcji i w obrocie żywnością,
- procesów mycia i dezynfekcji,
- zaopatrzenia w wodę,
- usuwania odpadów i ścieków,
- kontroli zabezpieczenia przed szkodnikami,
- kwalifikacji i szkoleń pracowników,
- konserwacji maszyn i urządzeń.

Procedury na zasadach systemu HACCP:
- identyfikacja i ocena zagrożeń jakości zdrowotnej oraz ryzyka ich wystąpienia, a także ustalenie środków kontroli i metod przeciwdziałania tym zagrożeniom,
- określenie krytycznych punktów kontroli w celu wyeliminowania lub zminimalizowania występowania zagrożeń,
- ustalenie dla każdego krytycznego punktu kontroli wymagań (parametrów), jakie powinien spełniać
i określenie granic tolerancji (limitów krytycznych),
- ustalenie i wprowadzenie systemu monitorowania krytycznych punktów kontroli, ustalenie działań korygujących, jeżeli punkt krytyczny nie spełnia wymagań,
- ustalenie procedur weryfikacji w celu potwierdzenia, że system HACCP jest skuteczny i zgodny z planem,
- opracowanie dokumentacji systemu HACCP dotyczącej etapów jego wprowadzania, ustalenie sposobu rejestrowania i przechowywania danych oraz archiwizowania dokumentacji systemu.

W dokumentacji przez nas sporządzanej  wyznaczono Krytyczne Punkty Kontroli oraz określono ich tolerancję i  sposoby monitorowania ,określono działania korygujące, system weryfikacji, dokumentacji i zapisów.

 

kliknij aby powiększyćGaleria zdjęć

 

Witam Na Mojej aukcji!

 

 Problem z Sanepidem?                 

JEŚLI SANEPID WYMAGAŁ OD CIEBIE WPROWADZENIE SYSTEMU HACCP, 

Sporządzamy dokumentację  dla systemu HACCP, GMP, GHP .

 

MY GO ZA CIEBIE ZROBIMY!

Nasza firma zajmuje się opracowaniem dokumentacji ds. HACCP tak zwane Księgi HACCP, dla takich obiektów jak np. hurtownie, sklepy spożywcze, mała gastronomia, restauracje,etc.

 

Przedmiotem aukcji jest wykonanie na Państwa zamówienie indywidualnej dokumentacji

 

GHP / GMP / HACCP

Dokumentacja jest przygotowana w porozumieniu z Państwem i nie wymaga od Państwa, w przeciwieństwie do wielu „przykładowych” opracowań, ŻADNYCH CZYNNOŚCI, oprócz późniejszego prowadzenia rejestrów

  

  

Wszystko profesjonalnie opracowane!

 

TERMIN WYKONANIA-EXPRES-2 dni robocze!!!! 

CENA tylko 160,00 zł !

 

   Po dokonaniu zakupu należy dokonać przedpłaty i nadesłać informacje :

 

 -Krótki opis swojej działalności wraz z danymi właściciela lub osoby zajmującej się HACCP

-Główne grupy potraw /potrawy mięsne, pizza, kebab, naleśniki,etc/


-Nazwę placówki, adres / NIP, REGON /  

 

Sanepid wymaga, aby  przynajmniej właściciele, czy kierownictwo posiadali odpowiednie wiadomości dotyczące wdrażania GHP/GMP i HACCP.

Na tej jedynej aukcji bierzesz udział  również w szkoleniu HACCP/GHP/GMP

metodą samokształcenia kierowanego i po zakończeniu szkolenia otrzymasz

 

CERTYFIKAT HACCP.

 

 

Dokumentacje przygotowujemy według wymogów

Ustawy o Bezpieczeństwie Żywności,
co gwarantuje zgodność materiałów z wymogami

Państwowej Inspekcji Sanitarnej

  

Jestem  Audytorem Wewnętrznym Systemu HACCP i dokumentacja HACCP, GHP/GMP jest zbiorem mojej pracy, wdrażanej w kilkudziesięciu firmach branży spożywczej. Dokumentacja ta zgodna jest z aktualnie obowiązującymi przepisami i na pewno przyda Ci się podczas kontroli SANEPIDU

Księga HACCP:

Księga spełnia wytyczne dyrektyw Unii Europejskiej, wymagań zawartych w Codex Alimentarius oraz wymagań polskiego ustawodawstwa wymaganych przez SANEPID.

1. Profil zakładu

2. Normy związane

3. Definicje

4. Wymagania systemu HACCP

4.1. Odpowiedzialność kierownictwa

4.1.1.a. Polityka bezpieczeństwa żywności

4.1.1.b. Zakres systemu HACCP

4.1.2. Organizacja

4.1.2.1.a. Schemat organizacyjny

4.1.2.1.b. Odpowiedzialność i uprawnienia

4.1.2.2. Szef zespołu HACCP

4.1.2.3. Zespół HACCP

4.1.2.4. Szkolenia oraz kwalifikacje: świadomość zasad bezpieczeństwa żywności

4.1.3. Przegląd kierownictwa

4.2. Wymagania systemu HACCP

4.2.1. Wymagania ogólne

4.2.2. Plan HACCP

4.2.3. GMP

4.3. Nadzór nad dokumentami

4.4. Analiza zagrożeń

4.4.1. Wymagania ogólne

4.4.2. Opis produktu

4.4.3. Identyfikacja sposobów zastosowania wyrobu

4.4.4. Schemat procesu, plan sytuacyjny

4.4.5. Identyfikacja oraz ocena zagrożeń

4.5. Kontrola zagrożeń

4.5.1. Określenie środków kontrolnych

4.5.2. Krytyczny punkt kontrolny CCP

4.5.3. Limity krytyczne dla każdego Krytycznego Punktu Kontrolnego CCP

4.5.4. System monitorowania dla każdego Krytycznego Punktu Kontrolnego CCP

4.5.5. Działania naprawcze dla każdego Krytycznego Punktu Kontrolnego CCP

4.6. Środki GMP

4.6.1. Identyfikacja środków GMP

4.6.2. Dokumentowanie środków GMP

4.7. Działania w systemie HACCP

4.7.1. Zapisy w systemie HACCP

4.7.2. Postępowanie z wyrobem niezgodnym

4.7.3. Informowanie stron oraz wycofanie wyrobu

4.7.4. Nadzór nad wyposażeniem do kontroli, pomiarów i badań oraz metodami analitycznymi

4.8. Utrzymanie systemu HACCP

4.8.1. Wymagania ogólne

4.8.2. Komunikacja z zespołem HACCP

4.8.3. Weryfikacja systemu HACCP

5. Lista załączników do Księgi HACCP

6. Dokumenty związane z Księgą HACCP 

  1.  

Wraz z Księgą otrzymasz:

 Instrukcje GHP/GMP,Karty wykonywanych czynności,Procedury

Formularze

                

Co Mówią inni klienci ...
Od Kogo
Typ Dane Numer
 
 
kołtunowaty ( Kupujący ) Pozytywny Sob Paź 25 22:18:39 2008 456[zasłonięte]781
Wielki pozytyw , bardzo Szybka wysyłka , towar wysokiej Jakości , gorąco polecam , Pelen profesjonalizm .
Marollo3 ( Kupujący ) Pozytywny Czw Paź 23 21:47:53 2008 445[zasłonięte]795
Szybko rzetelnie profesjonalnie dobry kontakt błyskawiczna przesyłka i w  końcu  udało mi sie usatysfakcjonować Urocze Panie z Sanepidu ufff ! Dziękuję i polecam wszystkim !
ola_kl ( Kupujący ) Pozytywny Czw Paź 23 14:36:38 2008 450[zasłonięte]623
100% P -O- Z- Y -T -Y- W! bezproblemowa transakcja !
lucek_2005 ( Kupujący ) Pozytywny Czw Paź 16 15:56:52 2008 436[zasłonięte]708
Ogromny pozytyw . Materiały super opracowane , obszerne , wyczerpujące W całości tematykę HACCP - naprawdę godne polecanie . Bardzo Pozytywnie ocenione przez Sanepid . Naprawdę WARTO ! Polecam
P1i ( Kupujący ) Pozytywny Czw Paź 16 14:45:14 2008 460[zasłonięte]111
hmm. 24h i miałem Wszystko załatwione . Pomocna dłoń ze strony kupiującego  !  Ten Człowiek o HACCP i Sanepedzie wie Chyba Wszystko . polecic Jedynie . !!!!!

                                          

Zapraszam na moje aukcje!

.
Copyright © 2008 by novtur2. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Wydrukowany HACCP Sklep,Gastronomia +Certyfikat!!!

.






Dodano 2[zasłonięte]011-08 19:40
center>


© AllegroPromo