Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Wybrane metody badania składu i wartości odżywczej

08-05-2015, 9:39
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 22 zł     
Użytkownik kerygma-t
numer aukcji: 5160721600
Miejscowość Zielona Góra
Wyświetleń: 3   

Dodatkowe informacje:
Stan: Używany
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

 

 

 

 

 

Antykwariat Księgarski Piastun

NUMER BIBLIOSPISU :  BRBX[P1]

Tytuł Wybrane metody badania składu i wartości odżywczej żywności / pod red. Urszuli Rutkowskiej ; aut. Janina Budzyńska-Topolowska [et al.].
Adres wydawniczy Warszawa : Państ. Zakład Wydawnictw Lekarskich, 1981
Opis fizyczny 358 s.  ; 25 cm.
Uwagi  
Hasło przedmiotowe Odżywianie -- badanie
Żywność -- badanie