Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Wybrane metody badania składu i wartości żywności

14-05-2014, 14:05
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 4.50 zł     
Użytkownik loremi
numer aukcji: 4240678081
Miejscowość Czernikowo
Wyświetleń: 1   
Koniec: 24-05-2014 13:52:44

Dodatkowe informacje:
Stan: Używany
Okładka: twarda
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

GG[zasłonięte]880 56

Przesyłki wysyłam 3 razy w tygodniu

 

Na wpłatę czekam spokojnie 10 dni

  

 

Wybrane metody badania składu

i wartości odżywczej żywności

 

 

 

Autor - Praca zbiorowa pod red. Urszuli Rutkowskiej

Wydawnictwo - Państwowy Zakład Wydawnictw Lekarskich

Rok wydania - 1981

Okładka - Twarda

Stron - 358

Stan - Dobry
zx1577

 

 

 

 

 







[DANE_EU][KOD][/KOD][WYS]48[/WYS][TYP]0[/TYP][SKL_ID]0[/SKL_ID][SKL_TXT][/SKL_TXT][WZN]0[/WZN][/DANE_EU]