Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Wyśmienite ciasta z owoców + Dania z owoców

29-03-2015, 18:58
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 38 zł     
Użytkownik PIM_pl
numer aukcji: 5133589990
Miejscowość Tychy
Wyświetleń: 2   
Koniec: 29-03-2015 18:00:11

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: twarda
Rok wydania (xxxx): 2014
Język: polski
Forma: poradnik
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Księgarnia PIM, Tychy, ul. Jana Pawła II

tel.  501 [zasłonięte] 370

Księgarnia stacjonarna:
519 [zasłonięte] 288

504 [zasłonięte] 187

p[zasłonięte]@tlen.pl

 
 

Można łączyć zamówienie z zakupami dokonanymi na koncie: piotr26047 

Książki wysyłamy listem poleconym lub paczką w ciągu 1-3 dni roboczych po otrzymaniu wpłaty na
konto.

Na prośbę kupującego wystawiamy fakturę VAT.

W tytule przelewu proszę podać Nick z Allegro lub numer aukcji.


Odbiór osobisty:

Księgarnia PIM, Tychy

ul. Jana Pawła II

pon-pt 10-19; sob 10-16.

tel. 519 [zasłonięte] 288

Przy odbiorze osobistym proszę o kontakt z księgarnią w godzinach pracy księgarni.

 
 

Wpłata na konto

Pobranie:  w przypadku przesyłki pobraniowej prosimy o mailową dyspozycję do wysyłki za pobraniem. 

 
 

Bez względu na ilość zakupionych książek koszt przesyłki doliczamy tylko raz i wynosi on maksymalnie 10 zł.

Priorytet - dopłata 1,50 zł

 

 

Wyśmienite ciasta owocowe

Wydawnictwo: Burda Publishing Polska

ISBN: [zasłonięte]978-8378-621-5

Format: 14.5x20.5cm

Liczba stron: 135

Oprawa: Twarda

Wydanie: 2014 r.

Wyśmienite ciasta owocowe to pozycja wyjątkowa - przedstawione w tej książce smakołyki są wymyślone i przetestowane przez czytelników miesięcznika Przyślij przepis. Znajdziecie tu Państwo sprawdzone przepisy na wszystkie okazje.

 

Dania z owoców  

Bąk Jolanta, Czarkowska Iwona


 Wydawnictwo: Dragon

 ISBN: [zasłonięte]978-83976-72-0
 Format: 16.5x24.0cm
 Liczba stron: 112
 Oprawa: Twarda, wgniecnia oprawy

 Wydanie: 2012 r.

Smakiem, aromatem i apetycznym wyglądem owoców i przyrządzanych z nich dań można się cieszyć przez cały rok, ale prawdziwe owocowe szaleństwo zaczyna się wczesnym latem.

Jako pierwsze pojawią się świeże truskawki, potem nadchodzi pora malin, czereśni, poziomek i jagód. Sezon na wiśnie trwa niestety dosyć krótko, trzeba się spieszyć, żeby spróbować tych soczystych owoców. Jesień zapewnia śliwki, jabłka i gruszki. A potem nastaje zima, kiedy miejsce rodzimych świeżych owoców zajmują cytrusy i owoce egzotyczne. Owoce kojarzą się zazwyczaj ze słodkimi deserami i ciastami, ale mają o wiele szersze zastosowanie. Można z nich przyrządzać pyszne przystawki, słodkie i wytrawne zupy i wyśmienite, zachwycające bogactwem smaków i barw desery i orzeźwiające napoje. Owoce dodane do mięs sprawiają, że potrawy nabierają intrygującego smaku i znacznie zyskują na wykwintności.