Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

WSPANIAŁA OLIWA Z OLIWEK Z TREQUANDY !!! 250ml

23-02-2014, 16:11
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 24.90 zł      Najwyzsza cena licytacji: zł      Aktualna cena: 24.90 zł     
Użytkownik wino_toskanii
numer aukcji: 3915412264
Miejscowość Gorzów Wielkopolski
Zostało sztuk: 4    Licytowało: 1    Wyświetleń: 22   
Koniec: 23-02-2014 16:17:13
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

OLIO EXTRA VERGINE DI OLIVA
oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, niefiltrowana

24,90 PLN
producent Oliviera Sant'Angelo
pojemność 0,25 l
data ważności 12.2014

Szlachetna oliwa z serca Toskanii (okolice Trequandy, Sieny), czyli najbardziej prestiżowego regionu produkcji oliwy w Italii. W małym gaju oliwnym, otoczonym przez winnice uprawiane są trzy odmiany doskonałych oliwek: Frantoio, Leccino i Moraiolo. Oliwki są zbierane ręcznie na przełomie października i listopada, w okresie najlepszym dla jakości oliwy, a nie wielkości zbiorów. Następnie w przeciągu 48 godzin są tłoczone na zimno, bez ingerencji jakichkolwiek produktów chemicznych. Oliwa nie jest filtrowana, dzięki temu nie jest pozbawiona najbardziej wartościowych składników. Dzięki takiej technologii otrzymujemy
oliwę najwyższej jakości, o niskiej kwasowości i doskonale zrównoważonym smaku, z delikatnym pikantnym posmakiem. Surowa doskonała do dodawania do zup, sałatek, warzyw, bruschetty czy sosu winegret.

 

Nasza firma specjalizuje się w sprzedaży wina,dlatego też oliwa jest pakowana w profesjonalny i bezpieczny sposób i wysyłana przesyłką ubezpieczoną.

LOMBO - typowa wędlina toskańska

Tylko w sklepie Wino Toskanii cała gama produktów delikatesowych z Włoch, od wina poprzez oliwy, wędliny, sery, makarony... aż po dolce (słodkie przysmaki). Wszystko świeże i prosto z Italli.

LOMBO - typowa wędlina toskańska
LOMBO - typowa wędlina toskańska
LOMBO - typowa wędlina toskańska