Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

World Cheese Book - sery świata - Biblia - HB

01-06-2014, 18:11
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 70 zł     
Użytkownik internews_pl
numer aukcji: 4265880353
Miejscowość Warszawa
Wyświetleń: 1   
Koniec: 01-06-2014 18:07:20

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: twarda
Rok wydania (xxxx): 2009
Język: angielski
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Czas realizacji dostawy liczony jest od momentu zaksięgowania wpłaty

Darmowa wysyłka kurierska przy wysyłce na teren Polski i zakupach powyżej 200 zł

Jeśli nie znalazłeś w naszej ofercie interesującej Cię pozycji napisz, wykonamy aukcję specjalnie dla Ciebie. Oczywiście jeśli dany tytuł będzie dostępny

Nie odwołujemy ofert, dlatego Prosimy o rozważne zakupy

Nigdy nie wysyłamy nic za pobraniem

Koszty wysyłki zagranicznej ustalane są indywidualnie na podstawie cennika Poczty Polskiej

Pełny regulamin dostępny na stronie:  - Zakup na aukcji oznacza akceptację tego regulaminu

 

World Cheese Book

 

• Autor: Juliet Harbutt
• Pages: 352
• Formats: Hardcover
• Publisher: Dorling Kindersley (1 Oct 2009)
• Product Dimensions: 24,5 x 21 cm
• Language: English
• ISBN: 978[zasłonięte][zasłonięte]53368

 

Nowa !!!

 

Book Description

Explore cheese in its many glorious varieties - the science, the smells, the succulence!

The grandest fromages, the finest Feta, the most delicious Manchego: celebrate the glorious variety, quality and pleasure of great cheeses from around the world.

You'll find detailed profiles of over 800 cheeses from France to Australia. Develop an in-depth understanding of different cheese - from its provenance, to the producers, science, smells, and how to savour each taste. Plus, discover what to buy, where and how to serve it.

About the Author

What the world's most highly respected cheese expert, Juliet Harbutt doesn't know about cheese simply isn't worth knowing. Born in New Zealand, she came to Britain in 1984 and founded Jeroboams The Wine & Cheese Shop, a retail and wholesale company, reputably one of Britain's finest, offering over 250, mainly raw milk, French and British artisan cheeses. She also designed and ran seminars for retailers, wholesalers, and many Relais Chateaux Hotels throughout Britain. Her expertise was recognized by the French who made her a member of the Guilde des Fromagers, Confrerie de Saint-Uguzon then, in 1992, a Confrerie des Chevaliers du Taste-Fromage de France.In July 1991, she sold her interest in Jeroboams to concentrate on writing, consultancy, and lecturing, and to promote excellence and raise awareness of the magic of cheese. To achieve this she created the British Cheese Awards - the medals have become a recognized symbol of excellence. In 2000 she created the Great British Cheese Festival, a 2-day event following on from the Awards, attracting over 10,000 cheese lovers from around the world lured by the prospect of seeing, tasting, and buying over 1,000 British cheeses.Juliet has written numerous books on cheese including Guide to the Finest Cheeses of Britain (1992, 1994, 1998), The World Encyclopedia of Cheese (1998), Cheese (1999), and The British Cheese Directory (1999). She has written a monthly column in New Zealand House & Garden since 1998, was also awarded Good Housekeeeping's "Favorite Food Hero" in 2008. Juliet helped found the Specialist Cheesemakers Association and is on the Slow Food international judging committee as well as setting up the first Convivium in the UK. In 2005, Juliet was made a fellow of the RSA (Royal Society for the Encouragement of Arts, Manufactures and Commerce) in recognition of her work for British producers. She started the Evenlode Partnership with Alex James in 2007 to create a range of artisan cheeses.