Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

WORLD'S BEST CAKES Roger Pizey

17-02-2014, 21:02
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 163.80 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 3897247108
Miejscowość Kalisz
Wyświetleń: 3   
Koniec: 17-02-2014 20:18:21

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: twarda
Rok wydania (xxxx): 2013
Kondycja: bez śladów używania
Język: angielski
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>05821, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>92260, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>25923, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>58111, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>64179, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>05821, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>92260, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>25923, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>58111, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>64179

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

World's Best Cakes: 250 great cakes from Raspberry Genoise to Chocolate Kugelhopf

WORLD'S BEST CAKES Roger Pizey

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: Roger Pizey
Language: English
Publisher: Jacqui Small LLP
Publication Date: 19 Sep 2013
Dimensions: 27.4 x 21.6 x 2.8 cm
Format: Hardcover
Pages: 304
Condition: NEW
Product_ID: 19A[zasłonięte]64179

 

 


‘Quite simply, Roger Pizey is one of the finest pastry chefs Britain has ever known.’ Marco Pierre White
World's Best Cakes is a fabulous collection of globally-inspired classic bakes, from national favourites such as American Boston cream pie and British Chelsea buns to exquisite small treats including Russian Tea Cakes and French madeleines. Each recipe has been meticulously researched and perfectly baked by Roger Pizey, one of the world's leading pastry chefs.
Whether you are a baking novice wanting to make your first plum madeira or a seasoned pastry enthusiast wishing to impress with a millefeuille and a croquembouche, the book is divided into chapters that correspond with types of cakes and techniques. A handy go-to recipe section covers all the Baking Basics – from all types of pastry to crème Anglaise or frangipane.
With guest recipes from some of the world’s most famous chefs and bakers, including Rachel Allen, Mark Hix and Marco Pierre-White, World’s Best Cakes is a superlative global resource for the art of cake baking, a showcase of awe-inspiring cakes and pastries, each one a superb testament to the skills of master pâtissier Roger Pizey.

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.

 

 

 BAKE (GOURMET BAKING)

 SMALL CAKES: FROM FONDANT FANCIES TO FLORENTINES

 PATISSERIE Murielle Valette

 SEASONAL BAKING Fiona Cairns

 GREAT BRITISH BAKES Mary-Anne Boermans

 PRIMROSE BAKERY CELEBRATIONS Swift, Thomas